30-v juhlagaala 24.10.2015


30-v juhlagaala 24.10.2015

 

PDF-tiedostoEJT_30v-gaala_A4_eikulmia.pdf (3.0 MB)
Gaala-juliste (pdf)

Juhlagaala 24.10.2015

EsJt täyttää tänä vuonna 30 vuotta ja juhlimme seuran synttäreitä Juhlagaalan merkeissä lauantaina 24.10. klo 18-20 Metro Areenalla (entinen Barona Areena).

Juhlassa esiintyy seuran yksinluistelijoita yksin ja ryhmissä sekä kaikki loistavat Valley Bay -muodostelmajoukkueemme (Synchro, Nics, Stars, Shine, Nettes, Kids) uusine ohjelmineen. Lisäksi esiintymässä ovat myös seuran kehitysryhmät Tintit, Taiturit ja Muokkaminit sekä harrastajaryhmä Roosat, luvassa on siis mahtava ilta!

Barona Areenan ovet avataan jo klo 17 ja ennen Gaala-esityksiä on mahdollisuus tutustua ja kokeilla seuravaatteita Piruetin myyntipisteessä, heillä myös runsaasti muita treenivaatteita myynnissä. Areenalla myynnissä myös ruusuja, kynttilöitä ja tietenkin arpajaiset, jossa luvassa upeita palkintoja.  

Gaalan jälkeen järjestetään jatkot Tapiola Gardenissa. Luvassa mukavaa yhdessäoloa niin nykyisten kuin vanhojen jäätaitureiden seurassa perheravintolan puitteissa, joten myös nuoret ovat tervetulleita. Kokki on luvannut loihtia muutaman käsin syötävän street-ruokavaihtoehdon ja juomaa on saatavana ravintolan tarjoaman mukaan. Omakustanteisen illan suunnitelma täsmentyy kun tiedämme osallistujatilanteen, ilmoittaudu jatkoille alla olevalla nettilomakkeella (15.10.2015 mennessä)!  

Tarkempaa tietoa gaalan ohjelmasta jäällä ja sen ulkopuolella sekä jatkoista Tapiola Gardenista päivitetään tänne seuran nettitisivuille.

Liput Juhlagaalaan maksavat 10,-/kpl aikuisilta ja yli 12-vuotiailta lapsilta, pienemmät lapset ilmaiseksi. Lippuja saa luistelijoilta ja hallin ovelta (käteisellä)!

Toivomme juhlaan hallin täydeltä luistelun ja EsJt:n ystäviä!

 

Espoon Jäätaiturit ry