yhteistyökumppanit

Haluatko mukaan seuran yhteistyökumppaniksi? Lue lisää esitteestä.

KAIKKI TAITOLUISTELUUN YHDESTÄ PAIKASTA AMMATTITAIDOLLA JA KOKEMUKSELLA

Espoon Jäätaitureiden jäsenenä saat 10 % alennuksen kaikista Lucky Skaten tuotteista.
Taitoluistelun erikoisliike Lucky Skatesta saat taitoluistelijan kokonaispalvelun – luistimet, terät, terien kiinnityksen, teroituksen, tarvikkeet ja vaatteet – yhdestä paikasta, vankalla ammattitaidolla.
Työntekijöillämme on laaja ja monipuolinen kokemus lajin parista. Huippu-urheilutaustaisina tiedämme, kuinka tärkeitä laadukkaat varusteet ja henkilökohtainen sekä joustava palvelu urheilijalle ovat.
Toimintaamme ohjaavat asiantunteva palvelu, erinomaiset kansainväliset suhteet ja korkealaatuiset tuotteet. Edustamme maailman tunnetuimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä.
Myymälämme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Töölössä (Minna Canthin katu 22, 00250 Helsinki), kävelymatkan päässä Helsingin vanhasta jäähallista. Verkkokauppamme on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri osoitteessa www.luckyskate.fi.
Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Teemme kaikkemme, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tervetuloa palveltavaksi!

Lisätietoja:
www.luckyskate.fi