Aikuisluistelu

Seurassa on myös aikuisten kilpaileva muodostelmaluistelujoukkue - Valley Bay Synchrospirit! Kuva: Janne Koistinen

Myös aikuisilla on mahdollisuus harrastaa luistelua! Löydä itsellesi sopiva ryhmä kaudelle 21 /22 alla näkyviltä tunneilta. Ryhmiä yhdistää luistelun ilo!

AIKUISET TEKNIIKKA 1

Ryhmässä harjoitellaan luistelun alkeita ja perusluistelutaitoja, kuten eteen- ja taaksepäin luistelu, kaariluistelu, helpot askeleet (mm. kantakäännös, kolmonen), liukuja sekä hyppyjen ja piruettien alkeita. Ryhmä sopii sekä aloittelijoille että jo jonkin aikaa luistelleille aikuisille, jotka haluavat keskittyä perusluistelutaitojen hiomiseen.

Valmentaja: Pauliina Nuotiomaa

AIKUISET TEKNIIKKA 2

Ryhmässä jatketaan perusluistelutaitojen hiomista ja edetään askelsarjoihin sekä haastavampiin askeleisiin (mm. käänteet, vastakolmoset), liukuihin ja jatketaan hyppyjen ja piruettien alkeita. Ryhmä sopii jo jonkin aikaa luistelleille, joilla perusluistelu ja helpot askeleet sujuvat jo hyvällä vauhdilla.

Valmentaja: Pauliina Nuotiomaa

ALKEISMUODOSTELMA

Tällä tunnilla pääset sukeltamaan muodostelmaluistelun saloihin. Tunnilla harjoitellaan perusluistelua sekä muodostelmaluistelun alkeita. Ryhmä ei kilpaile eikä tähtää kilpailuihin vaan ryhmässä harjoitellaan omaksi iloksi!

Valmentaja: Teemu Hintikka

EDISTYNEET MUODOSTELMA

Oletko harrastanut jo useamman vuoden muodostelmaluistelua? Onko perusluistelu jo sen verran hallussa, että kolmoset ja kantakäännökset sujuvat vauhdikkaasti? Pystytkö luistelemaan myllyssä uloimpana? Tule mukaan aikuisten muodostelmaluistelutunnille, jossa perusluistelun lisäksi harjoitellaan haastavampia kuvioita. Ryhmä ei kilpaile eikä tähtää kilpailuihin vaan ryhmässä harjoitellaan omaksi iloksi!

Valmentaja: Tiia Poikajärvi

MASTERS

Onko oma aktiiviurasi päättynyt jo muutama vuosi sitten? Luisteletko masters-joukkueessa tai haluaisitko käydä jäällä fiilistelemässä? Tämä uusi tekniikkatunti on sinulle, hyvän taitotason omaava luistelija! Tunneilla tehdään mm. vauhdikasta kaariluistelua, harjoitellaan vaikeampia askelsarjoja ja opetellaan uusia juttuja. Sisältö muotoutuu ryhmän toiveiden mukaan.

Valmentaja: Tiia Poikajärvi

AIKUISBALETTI

Tule mukaan parantamaan ryhtiä ja keskivartalonhallintaa! Baletti toimii loistavasti oheisharjoitteluna ja se antaa uutta potkua niin luisteluun kuin myös arkeen. Tunti on avoin kaikille aikuisbaletista kiinnostuneille. Ilmoittautuminen tehdään myClubissa. Minimi 10 osallistujaa jotta tunti pidetään.

Opettaja: Riina-Kaisa Huovila

Seura pidättää oikeuden valmentaja muutoksiin.

Aikuisten ryhmät, hinnat ja ilmoittautuminen. (Syksyllä 2021 aloittaneilla on automaattisesti varattu paikka talvikauden ryhmissä, ei tarvitse tehdä uutta ilmoittautumista.)

Matinkylän uuden jäähallin myöhästymisen vuoksi, aikuisten ryhmien aloitus siirtynyt!

Syyskauden hinnat ovat eri kuin talvikauden koska aloitus on siirtynyt suunnitellusta.

RYHMÄAIKATAULU/PAIKKAHINTAILMOITTAUTUMINEN

120e/

talvikausi

Jäsenmaksu kausi 2021-2022 20 euroa
HarrasteluistelupassipakollinenHinta STLL:n hinnaston mukaan.https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/

• Lukukausi = syyskausi, talvikausi tai kevätkausi
  • Jäsenmaksu vain kerran kaudessa eli koko kauden 2021-2022 luisteleville talvikaudelta/kevätkaudelta vain luistelumaksu
  • Kahden aikuisten jäätunnin ( ei voi yhdistää Valley Bay Synchrospirit maksuun  ) osallistujalle annetaan 10% alennus tuntien hinnasta.
  • Aikuisten tunnit voi maksaa 2.erässä.
  • Aikuisluistelijan henkilökohtainen maksu onnistuu myös ( Maksa tunti vasta kun olet saanut laskun! ):
    • Sporttipassilla (ePassi). EazyBreak mobiililiikuntaseteli ja  Edenred liikuntaedulla sekä Virikesetelillä. Jos käytät vaihtoehtoisia maksutapoja niin ilmoitathan siitä:toiminnanjohtaja@espoonjaataiturit.fi
    • Edenredin mobiilimaksut Edenred Pay-maksuohjeet :Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ”Luo mobiilimaksu” virike-edun kohdalta. Etsi sovelluksesta käyttöpaikka Espoon Jäätaiturit ry  ja valitse se klikkaamalla käyttöpaikan nimeä listalla. Syötä palvelun summa ja paina vahvista maksu.

• Ilmoittautumiset ovat sitovia.
  • Seura ei ole velvollinen korvaamaan tunteja, jotka peruuntuvat meistä riippumattomista syistä esim. tapahtumat ja turnaukset halleilla.
  • Omia poissaoloja ei voi käydä korvaamassa muilla tunneilla.
  • Ryhmät perustetaan jos niille on tarpeeksi osallistujia.

Jokaisella harrasteryhmän luistelijalla tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi. Lisätietoja harrasteluistelupassista ja ostolinkki löytyvät Suomen Taitoluisteluliiton sivulta. Luistelupassin Sportti-id numero tulee tallentaa myClubin jäsenrekisteriin. Harrasteluistelupassi tulee hankkia ennen ensimmäistä harjoitustuntia.