Aikuisluistelu

Seurassa on myös aikuisten kilpaileva muodostelmaluistelujoukkue - Valley Bay Synchrospirit! Kuva: Janne Koistinen


Myös aikuisilla on mahdollisuus harrastaa luistelua!  Ryhmiä yhdistää luistelun ilo!

Kauden 23/24 ilmoittautuminen avautuu kesäkuun aikana!

 

ABSOLUT ADULT ( + TEENS ) BEGINNERS

Ryhmä on tarkoitettu luistelua aloitteleville aikuisille ja yli 15- vuotiaille nuorille. Tunneilla haetaan tuntumaa jäähän ja harjoitellaan perusluistelun alkeita aloittaen eteen- ja taaksepäin liikkumisesta jäällä ja jarruttamisesta. Kauden edetessä opetellaan mm. erilaisia liukuja sekä tutustutaan kaariin ja peruskäännöksiin. Jäällä on mukana apuvalmentaja, mikä mahdollistaa tarvittaessa ryhmän jaon kahtia, jolloin kaikilla on mahdollisuus kehittyä ja harjoitella omassa tahdissa.
Omat luistimet mukaan! Kypärän käyttöä suositellaan jos jäällä liikkuminen on epävarmaa.


Valmentaja: Pauliina Nuotiomaa
Apuvalmentaja: Eevi Kankaanranta

AIKUISET TEKNIIKKA 1

Ryhmä vähän aikaa luistelleille aikuisille, joilla eteen- ja taaksepäin luistelu on sujuvaa. Tunneilla opetellaan kaaria, liukuja, perusaskeleita, kuten kolmosia ja kantakäännöksiä. Lisäksi satunnaisesti opetellaan mm. piruetteja ja hypähdyksiä. Ryhmä sopii aikuisluistelijoille, jotka haluavat keskittyä perusluistelutaitojen hiomiseen rauhallisella vauhdilla.
 

Valmentaja: Pauliina Nuotiomaa

AIKUISET TEKNIIKKA 2

Ryhmä jo hieman vauhdikkaammin luisteleville aikuisille, joilla perusaskeleet ovat jo hallussa. Tunneilla keskitytään perusluistelun kehittämiseen. Tunneilla tehdään kaaria, liukuja, helppoja askeleita ja askelsarjoja (kolmoset, kantakäännökset) sekä opetellaan myös haastavampia askeleita (käänteet, vastakolmoset, choctawt). Satunnaisesti kokeillaan piruetteja ja hyppyjä. Ryhmä sopii jo jonkin aikaa luistelleille aikuisille, joilla on jo hyvä vauhti perusluistelussa ja helpommissa askeleissa.

Valmentaja: Pauliina Nuotiomaa
 

AIKUISET TEKNIIKKA 3

Ryhmä on tarkoitettu pidempään luistelleille aikuisille, joilla perusluistelu ja askeleet sujuvat hyvällä vauhdilla. Tunneilla keskitytään perusluistelun kehittämiseen ja tehdään erilaisia askeleita ja askelsarjoja sisältäen myös haastavampia askeleita. Satunnaisesti voidaan tehdä piruetteja ja hyppyjä.

Valmentaja: Pauliina Nuotiomaa
 

ALKEISMUODOSTELMA 

Tällä tunnilla pääset sukeltamaan muodostelmaluistelun saloihin. Tunnilla harjoitellaan perusluistelua sekä muodostelmaluistelun alkeita. Ryhmä ei kilpaile eikä tähtää kilpailuihin vaan ryhmässä harjoitellaan omaksi iloksi!

Valmentaja: Essi Nousiainen
 

MASTERS 

Onko oma aktiiviurasi päättynyt jo muutama vuosi sitten? Luisteletko masters-joukkueessa tai haluaisitko käydä jäällä fiilistelemässä? Tämä uusi tekniikkatunti on sinulle, hyvän taitotason omaava luistelija! Tunneilla tehdään mm. vauhdikasta kaariluistelua, harjoitellaan vaikeampia askelsarjoja ja opetellaan uusia juttuja. Sisältö muotoutuu ryhmän toiveiden mukaan.

Valmentaja: Heidi Kunelius

 

Seura pidättää oikeuden valmentajamuutoksiin. 

 

Aikuisten ryhmät, hinnat ja ilmoittautuminen. Syksyn 2023 ilmoittautuminen on voimassa syyskauden. Talvikaudelle avataan uusi ilmoittautuminen etukäteen ryhmissä jo syksyllä luistelleille ja kaikki tekevät uuden ilmoittautumisen talvikaudelle. 


 

RYHMÄAIKATAULU/PAIKKAHINTA
Absolute Adult (+ teens ) beginners

Warrior Areena, Alpha
su 11:10-12:00
20.8.-17.12.2023

265 € / syyskausi

Aikuiset tekniikka 1

 

 Warrior Areena, Alpha
su 8:00-9:00
20.8.-17.12.2023

285 € / syyskausi

Aikuiset tekniikka 2

 

Warrior Areena, Alpha
su 9:10-10:00
20.8.-17.12.2023

240 € / syyskausi

Aikuiset tekniikka 3Warrior Areena, Alpha
su 10:00-11:00
20.8.-17.12.2023
285 € / syyskausi

Alkeismuodostelma 

 


Warrior Areena, Covert
ke 21:25-22:15
16.8.-20.12.2023
 

250 € / syyskausi

Masters 

Ilmatar Areena 2
su klo 13:25-14:15
20.8.-17.12.2023

265 € / syyskausi

Jäsenmaksu kausi 2023-2024 25 euroa
HarrasteluistelupassipakollinenHinta STLL:n hinnaston mukaan.

 

Ilmoittautuminen    (Olethan tarkkana, että ilmoittaudut oikeaan ryhmään.)

Kurssit laskutetaan myöhemmin / loppukesästä.

 • Lukukausi = syyskausi, talvikausi tai kevätkausi
 • Jäsenmaksu vain kerran kaudessa eli koko kauden 2023-2024 luisteleville talvikaudelta/kevätkaudelta vain luistelumaksu
 • Kahden aikuisten jäätunnin ( ei voi yhdistää Valley Bay Synchrospirit maksuun  ) osallistujalle annetaan 10% alennus tuntien hinnasta. 
 • Aikuisluistelijan henkilökohtainen maksu onnistuu myös ( Maksa tunti vasta kun olet saanut laskun! ): 
  • Sporttipassilla (ePassi), Edenred liikuntaedulla sekä Virikesetelillä. 
  • Edenredin mobiilimaksut Edenred Pay-maksuohjeet :Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ”Luo mobiilimaksu” virike-edun kohdalta. Etsi sovelluksesta käyttöpaikka Espoon Jäätaiturit ry  ja valitse se klikkaamalla käyttöpaikan nimeä listalla. Syötä palvelun summa, kirjoita viestikenttään mihin laskuun maksu liittyy  ja paina vahvista maksu.

  • Jos käytät vaihtoehtoisia maksutapoja niin ilmoitathan siitä:talous@espoonjaataiturit.fi

 • Ilmoittautumiset ovat sitovia ja synnyttävät maksuvelvoitteen.
 • Seura ei ole velvollinen korvaamaan tunteja, jotka peruuntuvat meistä riippumattomista syistä esim. tapahtumat ja turnaukset halleilla.
 • Omia poissaoloja ei voi käydä korvaamassa muilla tunneilla.
 • Ryhmät perustetaan jos niille on tarpeeksi osallistujia.

Jokaisella harrasteryhmän luistelijalla tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi. Lisätietoja harrasteluistelupassista ja ostolinkki löytyvät Suomen Taitoluisteluliiton sivulta. Luistelupassin Sportti-id numero tulee tallentaa myClubin jäsenrekisteriin. Harrasteluistelupassi tulee hankkia ennen ensimmäistä harjoitustuntia.