Aikuisluistelu

Seurassa on myös aikuisten kilpaileva muodostelmaluistelujoukkue - Valley Bay Synchrospirit!

Myös aikuisilla on mahdollisuus harrastaa luistelua!

Tunnilla harjoitellaan samanaikaisesti useammalla eri taitotasolla. Mukana on luistelijoita aloittelijoista entisiin taitoluistelijoihin ja aktiivisiin kuntoilijoihin. Tunnilla kehittyy sekä kunto että taito!

Haluaisitko oppia sirklaamaan ja tekemään kaaria? Tai kantakäännöksen? Aikuisten perusryhmä on sinulle. Tunnilla harjoitellaan perusluistelua, helppoja askeleita, liukuja sekä hyppyjen ja piruettien alkeita. Tunnilla on mahdollisuus tehdä liikkeitä oman tason mukaan. Koulusta hankittu perusluistelutaito on riittävä tähän ryhmään osallistumiseksi.

Aikuisten edistyneiden ryhmässä kehitetään perustaitoja edelleen: tehdään vaativampia liikkeitä kuin perusryhmässä ja harjoitellaan kovemmalla vauhdilla. Aikuisten jatkoryhmä on tarkoitettu aiempaa luistelukokemusta omaaville.

Sunnuntaiaamun kuntoilupakettiin sisältyy halukkaille myös oheisharjoitus, joka keskittyy lihaskuntoon, kehonhuoltoon ja liikkuvuuteen. Oheisharjoittelun ilmoittautuminen on avoinna vain Aikuisluistelijoille. Ilmoittautuminen tehdään myClubissa

Voit osallistua myös aikuisbalettiin! Tule mukaan parantamaan ryhtiä ja keskivartalonhallintaa. Baletti toimii loistavasti oheisharjoitteluna ja se antaa uutta potkua niin luisteluun kuin myös arkeen. Tunti on avoin kaikille aikuisbaletista kiinnostuneille. Ilmoittautuminen tehdään myClubissa.

Aikuisluistelun ryhmät, hinnat ja ilmoittautuminen. (Syksyllä 2019 aloittaneilla on automaattisesti paikka talvikauden ryhmissä.)

Perusryhmä

( 12.1 - 22.3.2020 )

TÄYNNÄ

SU KLO 8.00 -9.00

200 € / lukukausi

Edistyneiden ryhmä

( 12.1 -22.3.2020 )

TÄYNNÄ

SU KLO 8.00 -9.00

200 € / lukukausi

Oheisharjoitus (lihaskunto ja -huolto)

( 12.1 - 22.3.2020 )

SU KLO 9.10-10.10

100 € / lukukausi

Baletti

( 9.1 -26.3.2020)

Ruusutorpan koulu

TO KLO 19.00-20.30

130 € / lukukausi

Seuran näytös28.3.2020
Jäsenmaksu kausi 19/20 20 euroa

• Lukukausi = syyskausi, talvikausi tai kevätkausi
  • Jäsenmaksu vain kerran kaudessa eli koko kauden 2019-2020 luisteleville talvikaudelta/kevätkaudelta vain luistelumaksu
  • Aikuisluistelijan henkilökohtainen maksu onnistuu myös Sporttipassilla (ePassi).

Kaudella 2019-2020 jokaisella harrasteryhmän luistelijalla tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi. Lisätietoja harrasteluistelupassista ja ostolinkki löytyvät Suomen Taitoluisteluliiton sivulta. Luistelupassin Sportti-id numero tulee tallentaa myClubin jäsenrekisteriin. Harrasteluistelupassi tulee hankkia ennen ensimmäistä harjoitustuntia.