Aikuisluistelu

Seurassa on myös aikuisten kilpaileva muodostelmaluistelujoukkue - Valley Bay Synchrospirit!

Myös aikuisilla on mahdollisuus harrastaa luistelua!

Kouluaikoina hankittu perusluistelutaito on riittävää tunneille osallistumiseksi. Tunnilla harjoitellaan samanaikaisesti useammalla eri taitotasolla. Mukana on luistelijoita aloittelijoista entisiin taitoluistelijoihin ja aktiivisiin kuntoilijoihin. Tunnilla kehittyy sekä kunto että taito!

Sunnuntaiaamun kuntoilupakettiin sisältyy halukkaille myös oheisharjoitus, joka keskittyy lihaskuntoon, kehonhuoltoon ja liikkuvuuteen. Oheisharjoittelun ilmoittautuminen on avoinna vain Aikuisluistelijoille. Ilmoittautuminen tehdään myClubissa

Voit osallistua myös aikuisbalettiin! Tule mukaan parantamaan ryhtiä ja keskivartalonhallintaa. Baletti toimii loistavasti oheisharjoitteluna ja se antaa uutta potkua niin luisteluun kuin myös arkeen. Tunti on avoin kaikille aikuisbaletista kiinnostuneille. Ilmoittautuminen tehdään myClubissa.

Aikuisluistelun hinta ()

aikuisluistelijat, kausimaksu200 € / lukukausi
oheisharjoitus (lihaskunto ja -huolto)100 € / lukukausi
baletti120 € / lukukausi
Jäsenmaksu 20 euroa

• Lukukausi = syyskausi, talvikausi tai kevätkausi
  • Jäsenmaksu vain kerran kaudessa eli koko kauden 2019-2020 luisteleville talvikaudelta/kevätkaudelta vain luistelumaksu
  • Maksu onnistuu myös Sporttipassilla (ePassi).

Kaudella 2019-2020 jokaisella harrasteryhmän luistelijalla tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi. Lisätietoja harrasteluistelupassista ja ostolinkki löytyvät Suomen Taitoluisteluliiton sivulta. Luistelupassin Sportti-id numero tulee tallentaa myClubin jäsenrekisteriin. Harrasteluistelupassi tulee hankkia ennen ensimmäistä harjoitustuntia.