Aikuisluistelu

Seurassa on myös aikuisten kilpaileva muodostelmaluistelujoukkue - Valley Bay Synchrospirit! Kuva: Janne Koistinen


Myös aikuisilla on mahdollisuus harrastaa luistelua!  Ryhmiä yhdistää luistelun ilo!

Kauden 23/24  ryhmät julkaistaan ja ilmoittautuminen avautuu  touko- kesäkuun aikana.

 

ABSOLUT ADULT ( + TEENS ) BEGINNERS

Ryhmä aivan aloitteleville aikuisille ja + 15-vuotiaille nuorille! Tämä on sinulle joka et ole koskaan luistellut tai viimeisestä kerrasta on jo pitkä aika ja haluat kerrata taitoja rauhalliseen tahtiin. Harjoitellaan perusluistelutaitoja, aloittaen  eteen- ja taaksepäin luistelusta, jarrutuksesta ja kaatumisesta turvallisesti.Tästä edetään taitojen kasvaessa. Ryhmä harjoittelee jaetulla jäällä luistelukoulun kanssa. Valmentajalla on pitkä kokemus aikuisluistelijoiden valmentamisesta. 

Omat luistimet mukaan! Seuralla ei ole lainaluistimia.

Valmentaja:Pauliina Nuotiomaa

AIKUISET TEKNIIKKA 1

Ryhmä vähän aikaa luistelleille aikuisille; keskitytään pääsääntöisesti kaariin, perusaskeleisiin kuten kolmosiin, kantakäännöksiin ym. ja helpoimpiin askelsarjoihin. Liukuja sekä hyppyjen ja piruettien alkeita voidaan harjoitella satunnaisesti. Ryhmä sopii vähän aikaa luistelleille aikuisille, jotka haluavat keskittyä perusluistelutaitojen hiomiseen.

Valmentaja: Pauliina Nuotiomaa

AIKUISET TEKNIIKKA 2

Ryhmässä jatketaan perusluistelutaitojen hiomista ja edetään askelsarjoihin sekä haastavampiin askeleisiin (mm. käänteet, vastakolmoset), liukuihin ja jatketaan satunnaisesti hyppyjen ja piruettien alkeita. Ryhmä sopii jo jonkin aikaa luistelleille, joilla perusluistelu ja helpot askeleet sujuvat jo hyvällä vauhdilla.

Valmentaja: Pauliina Nuotiomaa

YKSINLUISTELUN ALKEET 

Ryhmässä harjoitellaan yksinluistelun alkeita; hyppyjä, piruetteja ja liukuja sekä askeleita. Ryhmä sopii jo vähän aikaa luistelleille aikuisille joilla on perusluistelutaidot hallussa. Tule mukaan oppimaan yksinluistelun saloja!

Valmentaja: Laura Karhunen

ALKEISMUODOSTELMA 

Tällä tunnilla pääset sukeltamaan muodostelmaluistelun saloihin. Tunnilla harjoitellaan perusluistelua sekä muodostelmaluistelun alkeita. Ryhmä ei kilpaile eikä tähtää kilpailuihin vaan ryhmässä harjoitellaan omaksi iloksi!

Valmentaja: Venla Karpansalo
 

MASTERS 

Onko oma aktiiviurasi päättynyt jo muutama vuosi sitten? Luisteletko masters-joukkueessa tai haluaisitko käydä jäällä fiilistelemässä? Tämä uusi tekniikkatunti on sinulle, hyvän taitotason omaava luistelija! Tunneilla tehdään mm. vauhdikasta kaariluistelua, harjoitellaan vaikeampia askelsarjoja ja opetellaan uusia juttuja. Sisältö muotoutuu ryhmän toiveiden mukaan.

Valmentaja: Venla Karpansalo

Seura pidättää oikeuden valmentaja muutoksiin. 

 

Aikuisten ryhmät, hinnat ja ilmoittautuminen. Syksyn 2022 ilmoittautuminen on voimassa syyskauden. Talvikaudelle avataan uusi  ilmoittautuminen etukäteen ryhmissä jo syksyllä luistelleille ja kaikki tekevät uuden ilmoitattumisen talvikaudelle. 

 

Ilmoittautuminen talvikauden ryhmiin on nyt käynnissä.


 

RYHMÄAIKATAULU/PAIKKAHINTAILMOITTAUTUMINEN
Absolute Adult (+ teens ) beginners

Warrior Areena, Alpha
talvikausi:
8.1.-26.3.2023
klo 10.10-11.00

 150 € / talvikausi

ILMOITTAUTUMINEN

Aikuiset tekniikka 1

 

 Warrior Areena, Alpha
talvikausi 
8.1.-26.3.2023
Su klo 8:00-9:00

210 € / talvikausi

ILMOITTAUTUMINEN

Aikuiset tekniikka 2

 

Warrior Areena, Alpha
talvikausi 
8.1.-26.3.2023
Su klo 9:00-10:00

 210 € / talvikausi

ILMOITTAUTUMINEN

Alkeismuodostelma 

 


Warrior Areena, Covert
talvikausi
14.1.-25.3.2023
La klo 10:55-12:15

230 € / talvikausi

ILMOITTAUTUMINEN

Yksinluistelun alkeet

 

Warrior Areena, Covert
talvikausi
​14.1.-25.3.2023
La klo 8:25-9:15

 180 € / talvikausi

ILMOITTAUTUMINEN

Masters 

Warrior Areena, Covert
talvikausi
​14.1.-25.3.2023
La klo 9:25 - 10:45

230 € / talvikausi

ILMOITTAUTUMINEN

Jäsenmaksu kausi 2022-2023 25 euroa 
HarrasteluistelupassipakollinenHinta STLL:n hinnaston mukaan.https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/harrasteluistelupassit/

 

 • Lukukausi = syyskausi, talvikausi tai kevätkausi
 • Jäsenmaksu vain kerran kaudessa eli koko kauden 2022-2023 luisteleville talvikaudelta/kevätkaudelta vain luistelumaksu
 • Kahden aikuisten jäätunnin ( ei voi yhdistää Valley Bay Synchrospirit maksuun  ) osallistujalle annetaan 10% alennus tuntien hinnasta. 
 • Aikuisluistelijan henkilökohtainen maksu onnistuu myös ( Maksa tunti vasta kun olet saanut laskun! ): 
  • Sporttipassilla (ePassi), Edenred liikuntaedulla sekä Virikesetelillä. 
  • Edenredin mobiilimaksut Edenred Pay-maksuohjeet :Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ”Luo mobiilimaksu” virike-edun kohdalta. Etsi sovelluksesta käyttöpaikka Espoon Jäätaiturit ry  ja valitse se klikkaamalla käyttöpaikan nimeä listalla. Syötä palvelun summa, kirjoita viestikenttään mihin laskuun maksu liittyy  ja paina vahvista maksu.

  • Jos käytät vaihtoehtoisia maksutapoja niin ilmoitathan siitä:talous@espoonjaataiturit.fi

 • Ilmoittautumiset ovat sitovia ja synnyttävät maksuvelvoitteen.
 • Seura ei ole velvollinen korvaamaan tunteja, jotka peruuntuvat meistä riippumattomista syistä esim. tapahtumat ja turnaukset halleilla.
 • Omia poissaoloja ei voi käydä korvaamassa muilla tunneilla.
 • Ryhmät perustetaan jos niille on tarpeeksi osallistujia.

Jokaisella harrasteryhmän luistelijalla tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi. Lisätietoja harrasteluistelupassista ja ostolinkki löytyvät Suomen Taitoluisteluliiton sivulta. Luistelupassin Sportti-id numero tulee tallentaa myClubin jäsenrekisteriin. Harrasteluistelupassi tulee hankkia ennen ensimmäistä harjoitustuntia.