Aikuisluistelu

Seurassa on myös aikuisten kilpaileva muodostelmaluistelujoukkue - Valley Bay Synchrospirit!

Myös aikuisilla on mahdollisuus harrastaa luistelua!

Aikuisten perusryhmä su

Haluaisitko oppia sirklaamaan ja tekemään kaaria? Tai kantakäännöksen? Tämä ryhmä on sinulle. Tunnilla harjoitellaan perusluistelua, helppoja askeleita, liukuja sekä hyppyjen ja piruettien alkeita. Tunnilla on mahdollisuus tehdä liikkeitä oman tason mukaan. Koulusta hankittu perusluistelutaito on riittävä tähän ryhmään osallistumiseksi.

Valmentaja: Pauliina Nuotiomaa

Alkeismuodostelma su

Tällä tunnilla pääset sukeltamaan muodostelmaluistelun saloihin. Tunnilla harjoitellaan perusluistelua sekä muodostelmaluistelun alkeita. Ryhmä ei kilpaile eikä tähtää kilpailuihin vaan ryhmässä harjoitellaan omaksi iloksi!

Valmentaja: Teemu Hintikka

Oheisharjoittelu su - PERUTTU SYKSYLLE 2020

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus osallistua myös oheisharjoitteluun, joka keskittyy lihaskuntoon, kehonhuoltoon ja liikkuvuuteen. Oheisharjoittelun ilmoittautuminen on avoinna vain Aikuisluistelijoille. Ilmoittautuminen tehdään myClubissa.  Minimi 12 osallistujaa jotta tunti pidetään.

Valmentaja: Pauliina Nuotiomaa

Edistyneet muodostelma la

Oletko harrastanut jo useamman vuoden muodostelmaluistelua? Onko perusluistelu jo sen verran hallussa, että kolmoset ja kantakäännökset sujuvat vauhdikkaasti? Pystytkö luistelemaan myllyssä uloimpana? Tule mukaan aikuisten muodostelmaluistelutunnille, jossa perusluistelun lisäksi harjoitellaan haastavampia kuvioita. Ryhmä ei kilpaile eikä tähtää kilpailuihin vaan ryhmässä harjoitellaan omaksi iloksi! Huom, ryhmä treenaa kun Metron vuoro on käytettävissä. Katso erillinen tieto alla liittyen laskutukseen.

Valmentaja: Teemu Hintikka

Aikuisbaletti to

Tule mukaan parantamaan ryhtiä ja keskivartalonhallintaa! Baletti toimii loistavasti oheisharjoitteluna ja se antaa uutta potkua niin luisteluun kuin myös arkeen. Tunti on avoin kaikille aikuisbaletista kiinnostuneille. Ilmoittautuminen tehdään myClubissa. Minimi 10 osallistujaa jotta tunti pidetään.

Opettaja: Pauliina Pakarinen ( syyskausi )

Seura pidättää oikeuden valmentaja muutoksiin.

Aikuisten ryhmät, hinnat ja ilmoittautuminen. (Syksyllä 2020 aloittaneilla on automaattisesti paikka talvikauden ryhmissä.)

RYHMÄAIKATAULU/PAIKKAHINTAILMOITTAUTUMINEN

Perusryhmä

Warrior

SU KLO 8.00 -9.00

200 € / lukukausi

Alkeismuodostelma

Warrior

SU KLO 8.00 -9.00

200 € / lukukausi

Edistyneet muodostelma

Metro

LA KLO 8.30-9.30

12,5 € / kerta **

Baletti

Ruusutorpan koulu

TO KLO 19.00-20.30

130 € / lukukausi

Jäsenmaksu kausi 2020-2021 20 euroa

** kertamaksu 12,5 €, laskutetaan kaikki toteutuneet kerrat ryhmään ilmoittautuneilta. Laskutus kahdessa erässä: kauden alussa 100 € ja loput toteutuneet kerrat joulukuussa. Erikoisjärjestely laskutuksessa la ryhmään, koska Metron vuoroissa saattaa olla useampia peruutuksia per kausi.

• Lukukausi = syyskausi, talvikausi tai kevätkausi
  • Jäsenmaksu vain kerran kaudessa eli koko kauden 2020-2021 luisteleville talvikaudelta/kevätkaudelta vain luistelumaksu
  • Aikuisluistelijan henkilökohtainen maksu onnistuu myös: Sporttipassilla (ePassi)., EazyBreak mobiililiikuntaseteli ( käytöstä veloitetaan 4% komissio kurssin tai tunnin hinnasta mikä on maksajan lisättävä kurssin tai tunnin hintaan maksaessaan ). Jos käytät vaihtoehtoisia maksutapoja niin ilmoitathan siitä:toiminnanjohtaja@espoonjaataiturit.fi

Jokaisella harrasteryhmän luistelijalla tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi. Lisätietoja harrasteluistelupassista ja ostolinkki löytyvät Suomen Taitoluisteluliiton sivulta. Luistelupassin Sportti-id numero tulee tallentaa myClubin jäsenrekisteriin. Harrasteluistelupassi tulee hankkia ennen ensimmäistä harjoitustuntia.

LA 28.11 vuoro peruttu: Metro Areenalla koripallon EM-karsintaturnaus.

TO 3.12 syksyn viimeinen balettitunti.

SU 6.12 vuoro peruttu.