Luistelukoulu

Luistelukoulu-uutiset

Anna lahjaksi luistelutaito!

7.12.2018
Uusien luistelijoiden ilmoittautuminen tammikuussa alkaviin luistelukouluryhmiin aukeaa maanantaina 10.12.2018 klo 9.00.

Talvikauden luistelukoulut aloittavat / jatkavat tammikuussa!

30.11.2018
Talvikauden luistelukoulut aloittavat / jatkavat porrastetusti tammikuussa (vkot 2 ja 3). Lauantain ryhmät aloittavat ensimmäisinä 12.1.2019. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat luistelukoulaiset! Uusien luistelijoiden ilmoittautuminen avataan viimeistään vkolla 50.

Syyskauden viimeiset luistelukoulutunnit

30.11.2018
Luistelukoulun syyskausi päättyy porrastetusti viikoilla 50 ja 51. Syyskauden viimeinen luistelukoulutunti pidetään Torstaitenaville 20.11. Tämän jälkeen luistelukoulu jää joulutauolle. Syyskaudella aloittaneilla luistelijoilla on automaattisesti paikka talvikauden ryhmässä. Muistathan tehdä lopettamisilmoituksen seuralle, jos päätät luistelun syyskauden loppuun.

Muutoksia joulukuun luistelukoulutunteihin 2.-3.12 ja 6.12

19.11.2018
Ringetteturnauksen johdosta Warriorin luistelukoulut on peruttu su 2.12. Luistelukoulun oheistunnit temppujumppa ja akrobatia ovat peruttu ma 3.12. Luistelijat osallistuvat silloin seuran Joulupiruettiin. Itsenäisyyspäivänä eli to 6.12 ei ole Torstaitenavien tuntia.

Ilmoita lapsesi joulunäytökseen esiintymään!

7.11.2018
Seuran perinteinen joulunäytös - Joulupiruetti luistellaan maanantaina 3.12 klo 18:00 -19:50. Kaikki luistelukoululaiset esiintyvät näytöksessä. Tämä on luistelukoululaisille hieno tilaisuus päästä kokeilemaan esiintymistä tuttujen ohjaajien johdolla. Ilmoita lapsesi mukaan esitykseen myClubin kautta.

Kysyttävää luistelukoulusta?

Ensimmäisten luistelukouluviikkojen ajan luistelukouluaikaan on jäähallilla luistelukoulupäivystys.

Luistelukoulua koskevia kysymyksiä voi esittää myös sähköpostitse (luistelukoulu@espoonjaataiturit.fi) tai soittamalla päivystysnumeroon (puh. 040 934 3037) TIISTAISIN tai TORSTAISIN kello 10-12.00.

Yhteydenoton voi tehdä myös allaolevalla lomakkeella

Yhteydenotto (luistelukouluun liittyvä) - Contact Form

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.