Luistelukoulu

Lopettamisilmoitus:

In English:

Luistelukoulu-uutiset

LA 6.10 ja 13.10 Tapiolan luistelukoulut on peruttu.

4.10.2018
Lauantain 6.10 ja 13.10 Tapiolan luistelukouluvuorot on peruttu johtuen jäähallissa järjestättävistä muista tapahtumista. Tapiolan luistelukoulun luistelijoille on lähetetty tästä erillinen tiedote myClubin kautta.

Luistelukoulun oheisharjoitukset.

27.9.2018
Luistelukoulun oheisharjoitukset Temppujumppa -"kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä" 3-6v. ja Akrobatia -"käsilläseisontaa ja kehonhallintaa"(7-12v.) ovat aloittaneet toimintansa. Suosittelemme oheisharjoituksia kaikille innokkaille luistelukoululaisille. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan!

Syksyn luistelukoulut ovat alkaneet.

19.9.2018
Syyskauden luistelukouluryhmät ovat jo aloittaneet toimintansa, mutta mukaan ehtii vielä erittäin hyvin. Luistelukoulujen oheisharjoitukset alkavat maanantaina 24.9 ja ilmoittautuminen ryhmiin on parhaillaan käynnissä.

Luistelukoulun lahjakortti on arvottu

17.9.2018
Luistelukoulun syyskauden luistelumaksun kattava lahjakortti on arvottu. Onnellinen voittaja on Pihla Pesonen! Onnea Pihla!

Liiku monipuolisesti ja opi uusia taitoja! Ilmoittautuminen oheisharjoituksiin on avattu.

13.9.2018
Taitoluisteluseurana haluamme liikuttaa luistelijoitamme monipuolisesti heti "luistelu-uran" alusta lähtien. Ilmoittautuminen oheisharjoituksiin on auki myClub-jäsenrekisterissä. Tule mukaan ja opi uusia taitoja!

Kysyttävää luistelukoulusta?

Ensimmäisten luistelukouluviikkojen ajan luistelukouluaikaan on jäähallilla luistelukoulupäivystys.

Luistelukoulua koskevia kysymyksiä voi esittää myös sähköpostitse (luistelukoulu@espoonjaataiturit.fi) tai soittamalla päivystysnumeroon (puh. 040 934 3037) TIISTAISIN tai TORSTAISIN kello 10-12.00.

Yhteydenoton voi tehdä myös allaolevalla lomakkeella

Yhteydenotto (luistelukouluun liittyvä) - Contact Form

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.