Luistelukoulu

Luistelukoulu-uutiset

Kiitos kaikille!

15.4.2018
Kiitos kaikille luistelukoululaisille hienosta kaudesta ja osallistumisesta Pinokkio jääsatuun.

Jääsatu Pinokkio

13.4.2018
Jääsatu Pinokkio esitetään Metro Areenalla huomenna lauantaina 14.4. Näytökset ovat klo 15 ja 18.

Pääsiäisen peruutuksia.

19.3.2018
Pääsiäinen aiheuttaa joitakin peruutuksia luistelukoulun tunteihin, koska jäähallit on kiinni tai niissä on turnauksia. Lisäksi koulujen salit ovat kiinni. Luistelukoulua ei ole su 1.4 ja ma 2.4. Lisäksi tanssit on peruttu to 29.3 ja jumppa ma 2.4.

Pinokkio-talkootehtävät: ilmoittautuminen avattu

18.3.2018
Espoon Jäätaitureiden jääsatu Pinokkio luistellaan la 14.4 Metro Areenalla. Näytökseen osallistuvat kaikki seuramme luisteluryhmät (luistelukoulu, kehitys- ja harrasteryhmät sekä kilparyhmät ja -joukkueet). Jotta näytös sujuu myös kulisseissa, tarvitsemme useita vapaaehtoisia vanhempia erilaisiin talkootehtäviin. Ilmoittaudu mukaan ja pääset kokemaan näytöksen ihan uudesta näkökulmasta.

Vielä ehtii luistelukouluun! Ilmoittautuminen 10.3 mennessä.

23.2.2018
Hiihtoloma lähenee loppuaan, mutta luistelukoulut jatkavat toimintaansa vielä huhtikuun puolelle. Joissakin ryhmissä on vielä muutamia paikkoja vapaana, joten mukaan mahtuu ja ehtii hyvin. Annamme talvikauden luistelumaksusta -50% alennuksen. Jäsenmaksu ja lisenssi ovat normaalihintaiset. Ilmoittautumiset nettisivujemme kautta 10.3.2018 mennessä.

Kysyttävää luistelukoulusta?

Ensimmäisten luistelukouluviikkojen ajan luistelukouluaikaan on jäähallilla luistelukoulupäivystys.

Luistelukoulua koskevia kysymyksiä voi esittää myös sähköpostitse (luistelukoulu@espoonjaataiturit.fi) tai soittamalla päivystysnumeroon (puh. 040 934 3037) TIISTAISIN tai TORSTAISIN kello 10-12.00.

Yhteydenoton voi tehdä myös allaolevalla lomakkeella

Yhteydenotto (luistelukouluun liittyvä) - Contact Form

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.