27.11.2018

Jo ensi viikon lopulla 8.-9.12.2018 käydään Muodostelmaluistelun SM-sarjojen 2. valintakilpailu Tampereen Jäähallissa Hakametsässä. Tapahtuman lipunmyynti on käynnissä. Ostamalla lippusi ennakkoon, pääset halutessasi seuraamaan myös kilpailun harjoituksia sekä vältät jonot lipunmyynnissä kilpailupäivänä. Hakametsän jäähallin lipunmyynti aukeaa vasta tuntia ennen kilpailun alkua klo 14 eli vain ennakkoon ostetuilla lipuilla pääset halliin jo aikaisemmin.

Ennakkoliput ovat myynnissä Lippupisteen puhelinpalvelussa numerossa 0600900900 sekä myyntipisteissä kautta maan. Myyntipisteiden tiedot löytyvät täältä:https://www.lippu.fi/myyntipisteet

Ja tietenkin liput on kätevästi hankittavissa Lippu.fi verkkokaupassa  - suoraan tapahtuman sivuilta

MUODOSTELMALUISTELUN SM-SARJOJEN 2. VALINTAKILPAILU