Yhteistyö Konalan HopLopin

22.10.2018

Espoon Jäätaiturit on aloittanut yhteistyön Konalan Hop Lopin kanssa. Lue lisää yhteistyöstä ja katso myös saatavilla olevat seuran jäsenedut!

Osana yhteistyötä aloitamme kampanjan tukemaan seuran toimintaa ja antamaan mahdollisuuden kerätä varoja  ryhmälle / joukkueelle. Myyntituote on Kivankeruu pääsylippu HopLoppiin. Lipun hinta on 17 euroa ( normaalisti 18 euroa ). Yhdestä myydystä lipusta tuotto on 4 euroa. Ryhmän / joukkueen tuotto jaetaan seuraavasti:  50 % ryhmälle / joukkueelle ja 50 % seuralle. Tämän lisäksi eniten lippuja myynyt ryhmä / joukkue voittaa päivän Konalan HopLoppiin. Laitamme kilpailun pyörimään - eniten  HopLopin sisäänpääsylippuja myynyt ryhmä / joukkue ( suhteessa myytyjä lippuja per henkilö ) voittaa!

Pääsylippujen myynti ja tilausohjeet on lähettetty joukkueenjohtajille / ryhmän yhteyshenkilölle jotka välittävät ne eteenpäin. Jokaisen joukkueen tai ryhmän tavoitteena on myydä vähintään 50 kpl lippuja. Mutta mitä enemmän myytyjä lippuja - sitä enemmän varoja ryhmälle / joukkueelle! Tilausaikaa on 16.11.2018 asti.

Konalan HopLopissa on tekemistä niin pienille kuin isommillekin lapsille. Pääsylippu on hauska lahjaidea vaikka pukinkonttiin!

Seuran jäsenille voimassa olevat HopLop edut löytyvät täältä: https://espoonjaataiturit.sporttisaitti.com/yhteistyokumppanit/