Miisa ja jääprinsessa NYT ENNAKKOTILATTAVANA!

18.12.2015

Miisa-sarjan kolmas osa on nyt ennakkotilattavissa! Tilaamalla ennakkoon tuet omaa taitoluisteluseuraasi. Jokaisesta ennen joulua tehdystä ennakkotilauksesta saa ostajan seura 4e lahjoituksen. Miisa ja jääprinsessa -kirjan ennakkotilauksen ja joululahjakortin ehtii saada pukinkonttiin, kun tekee tilauksen heti tai viimeistään viikonloppuna! Ma 21.12. lähtevät kortit Posti lupaa vielä toimittaa varmasti perille jouluksi.

Joulupukin konttiin ennakkotilaus, tai aiemmin ilmestyneitä Miisa-kirjoja? Nimi- ja omistuskirjoituksella tietysti. Lukulahja on paras lahja.

Kaikki Miisa-sarjan kirjat nimi-ja omistuskirjoituksella suoraan kirjailijalta! Miisa ja jääprinsessa NYT ENNAKKOTILATTAVANA! Tilaamalla ennakkoon tuet omaa taitoluisteluseuraasi - jokaisesta tilauksesta 4 euron lahjoitus ostajan seuralleMuista valita omaseura (Espoon Jäätaiturit) tilauslomakkeen valikosta.

Kirja tulee postissa kotiin tammikuun lopussa uunituoreena, heti ilmestyttyään.

Lisätietoa kirjasta ja tilaukset.