Espoon Jäätaitureiden Taitoluisteluleirit

15.5.2015

Espoon Jäätaiturit järjestää seuran kesäleirit viikoilla 23 ja 24. Seuran ulkopuoliset luistelijat ovat tervetulleita leireillemme. Molemmilla leiriviikoilla on vielä MUUTAMA paikka VAPAANA!

Leiri 1 1.-5.6.2015, Espoonlahti & Malmi
Leiri 2 8.-12.6.2015, Espoonlahti & Samlmisaari

Päivän aikana EI vaihdeta jäähallia.

Ryhmillä on päivässä 2 jääharjoitusta sekä 1 lajioheinen.

Ryhmäjako noudattelee pääpiirteissään alla olevaa jakoa. Ryhmät voidaan jakaa tilanteen vaatiessa taitojen perusteella myös toisin.

R1: SM-seniorit, SM-juniorit
R2: SM-noviisit, Debytantit
R3: Silmu A, Minit

Leirin hinta / vko

R1: 350 €
R2: 300 €
R3: 280 €

Leirin hinta sisältää valmennuksen ja päivittäisen lounaan. Harjoitukset ajoittuvat 8-20 välille. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautuminen viimeistään 25.5.2015.

Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia. 7 vrk ennen leirin alkamista tehdyistä peruutuksista peritään 100 % leirihinnasta.

Sairastapauksissa pyydetään toimittamaan lääkärintodistus. Jokaisella luistelijalla pitää olla riittävä tapaturmavakuutus, joko oman vakuutusyhtiön kautta tai STLL:n kilpailulisenssi, joka sisältää vakuutuksen.

Sähköpostitse esjt@espoonjaataiturit.fi