Kevätjuhlassa palkitut

25.5.2010

Seuran perinteisessä kevätjuhlassa 25.5.2010 Laaksolahden monitoimitalolla palkittiin kaudella 2009-2010 menestyneitä ja tsempanneita jäätaitureita.

Kiertopalkinnot

Paras kansainvälinen kilpailusuoritus

Laura Lepistö

O6, MM3 EM2

Paras kotimainen kilpailusuoritus

Laura Lepistö

SM1
Kauden junioriSofia Ahanen

Kauden noviisi

Seidi Rantanen

Kauden debytantti

Nanna Förster

Kauden silmu

Doris Louhikoski

pärjäsi finaalissa hyvin sarjassa vanhempiensa seurassa

Kauden mini

Aino Palosuo

eniten palkintosijoja
Valley Bay SynchroVenla KarpansaloVenla on taitava muodostelmaluistelija, ja on päässyt kauden aikana osoittamaan muodostelmataitojaan ohjelmassa luistelemalla paikan kuin paikan tyylikkäästi ja varmuudella. Harjoituksissa hän keskittyy ja kuuntelee ohjeita tarkkavaisesti ja omaakin tästä syystä loistavan perustekniikan.
Valley Bay SynchronicsKoko 2009-2010 joukkueKapteenit voivat vastaanottaa ja laitetaan kiertämään kaikille tytöille. Tytöt treenasivat koko kauden mahtavalla tsempillä ja suurella palolla mistään tinkimättä. Kehittyivät joukkueena aivan hurjasti saaden aikaan hienoja tuloksia. SM 6. uutena, nuorena noviisijoukkueena, heti kärkijoukkueiden perässä. Uskoivat itseensä ja toisiinsa ja osoittivat tekemisellään että kaikki on mahdollista kunhan asenne on kohdallaan.

Valley Bay Synchronettes

Julia Vihavainen

EsittäjätaituriElisa SutelaPekka Töpöhäntä -jääsadun Monni
EsittäjätaiturijoukkueValley Bay SynchronicsPekka Töpöhäntä -jääsadun Gansterikissat ja autot

Tsempparipalkinnot

TintitVilma RissanenReipas ja ahkera harjoittelija. Jaksaa aina keskittyä ja haluaa oppia uutta.

Taiturit

Milja Suila

Reipas ja ahkera harjoittelija. Innokas uuden oppija, joka osaa tarvittaessa kysyä reippaasti lisää tietoa valmentajilta.

Muokkaminit

Elviira Ahmavuori

Kannustavasta ja ilosesta asenteesta luistelua ja muita kohtaa.

Valley Bay Synchrokids

Milja Laine

Keskittynyt ja ahkera harjoittelija joka aina liitelee eteenpäin hymyssä suin. Harjoitellut koko kauden sinnikkäästi, ja onkin kehittynyt hurjasti.

Valley Bay Synchronettes

Sofia Kurki

Valley Bay Synchronics

Johanna Nissilä

Ei lannistunut omasta loukkaantumisestaan, vaan oli muun joukkueen tukena ja tsemppasi joukkuetovereitaan eteenpäin kauden suurimmissa koitoksissa. Prahan matka koko-jalka-kipsissä muiden mukana vaatii todellista sisua. Ja jaksoi pysyä koko ajan iloisella ja hyvällä mielellä vaikkei ihan kaikkialle aina voinutkaan lähteä mukaan. Todellinen tsemppari!

Valley Bay SynchroJonna MaksniemiSynchrojen ilopilleri, joka osaa tarvittaessa niin psyykata kuin naurattaakin joukkuetovereitaan. Hän on todellinen joukkuepeluri.

K3

Elisa Kujala

Kehittynyt valtavasti taidoiltaan. Ahkera ja innokas asenne harjoitteluun.

K2

Niina Kinnunen

Osoittanut hyvää kehitystä taidoissaan ja harjoitusasenteessaan

K1