Valmennusryhmissämme tilaa muutamalle 5-7 -vuotiaalle

17.9.2006

Tintti - ja Taituriryhmiimme voidaan vielä ottaa muutama 5-7 -vuotias luistelija.

Tintti- ja Taituriryhmissämme on vielä tilaa muutamalle luistelijalle:

• ikä 5-7 vuotta
  • ikäisekseen hyvä perusluistelutaito
  • liikunnallisesti lahjakas, 'sähäkkä' liikkuja
  • harjoitellut jonkun taitoluisteluseuran valmennusryhmässä

Tinttien vastuuvalmentaja on Virpi Horttana ja hieman vanhempien ja jo enemmän osaavien Taiturien Hanna-Kaisa Lintusalo. Molemmat valmentajat ovat erittäin kokeneita ja osaavia yksinluisteluvalmentajia.

Tintti-Taiturijäälle Laaksolahden jäähalliin voi tulla testiluisteluun.  Testiin tulosta on sovittava etukäteen.
Ryhmien harjoitusaikataulut löytyvät täältä.

Tinteissä ja Taitureissa saa vankan taitopohjan niin yksinluisteluun kuin muodostelmaluisteluunkin
Uudet pienet luistelijat yksinluistelun kilparyhmään valitaan vuosittain Taitureista. Osa Taitureista jatkaa muodostelmaluisteluun, missä sielläkin nykyään tarvitaan entistä vankempia yksilötaitoja (puhtaita kaaria, kauniita liukuja, pyöriviä peruspiruetteja ja onnistuneita yksöishyppyjä eli kaikkea sitä, mitä Tinteissä ja Taitureissa harjoitellaan).

Tiedustelut ja testiintuloilmoittautumiset: esjt@saunalahti.fi tai 040 5155333 (Ulla-Maija Haimi)

(seuramme luisteluryhmät)

(kuvat Tinttien ja Taiturien alkusyksyn harjoituksista)