Kiinnostaisiko aikuisluistelu?

21.12.2004

Tervetuloa kokeilemaan luistelua Valley Bay Evergreensin kanssa lauantaina 8.1.2005 klo 21.10-22.30 Laaksolahden jäähallissa. Sitä ennen oheisharjoitus jäähallin ylätasanteen verkkatilassa.

Aikuisten muodostelmaluistelujoukkue Valley Bay Evergreens ottaisi mielellään riveihinsä muutaman lisäluistelijan vielä näin kesken kaudenkin. Haaveena on päästä luistelemaan kauden kaksi jäljelläolevaa kilpailua hieman isommalla kokoonpanolla kuin ensimmäisessä kilpailussa, jossa luistelijoita oli 13 (saisi olla jopa 20).

Mukaantuloon vaaditaan reipasta mieltä ja intoa opetella kilpailuohjelma (Nykyisilläkin evareilla on siinä opettelemista, sillä ohjelmaa muutetaan ja paikkoja vaihdetaan jonkin verran joka kilpailuun), tätienergiaa ja vähän luistelutaitoakin (sirklaus edes jotenkin joka suuntaan).

Hyvä kokeilumahdollisuus on lauantaina 8.1.2005 klo 21.10-22.30 Laaksolahden jäähallissa. Harjoitukset jatkuvat silloin joulutauon jälkeen. Ennen jäätä klo 20-21 on oheisharjoitus jäähallin ylätasanteen verkkatilassa.

Vielä ei ole tehty ohjelmamuutoksia eikä määritetty ohjelmapaikkoja seuraavaan kilpailuun, joten nyt olisi oiva hetki hypätä mukaan! Vain kokeilemalla se selviää, tuntuisiko omalta jutulta. Tervetuloa!