Ryhmät 3-6-vuotiaat & ilmoittautuminen

Alle kouluikäisten ( n. 3-6 vuotiaat ) luistelukoulussamme harjoitellaan leikkimielellä, mutta tosissaan luistelun perusasioita ja taitoluistelua ammattitaitoisessa taitovalmennuksessa. Tunnit on suunniteltu tukemaan lasten liikunnallista ja kokonaisvaltaista kehitystä niin jäällä kuin jään ulkopuolella. Lapset jaetaan taitotason mukaisiin pienryhmiin tunnin alussa.
Pojille on Jäätiikerit tunti, missä pojat harjoittelevat omassa ryhmässä. Pojat ovat erittäin tervetulleita myös muihin ryhmiin.

Suosittelemme alle kouluikäisten luistelukoulua myös niille kouluikäisille, jotka eivät ole luistelleet aiemmin tai joiden luistelu on hyvin epävarmaa.

Aikuinen-lapsi ryhmään voi osallistua aikuinen yhden lapsen kanssa. Ryhmässä tutustutaan yhdessä jäällä liikkumiseen ja opetellaan luistelutaitoja lasten ehdoilla iloisesti leikkien. Ryhmä sopii erityisesti lapsille jotka kaipaavat tuttua aikuista mukaan jäälle harrastuksen alkutaipaleella tai joilla on erityistarpeita.
Huom. Lapsen tulee osata seisoa luistimilla jäällä ja aikuisen liikkuakin luistimillaan. Ryhmässä luistelun opetus on suunnattu lapsille.
 

 

RYHMÄ / GROUP

AIKA /TIME 

PAIKKA /

PLACE

HINTA PER  KAUSI / PRICE PER SEASON  *ILMOITTAUTUMINEN / REGISTRATION

Keskiviikkotenavat
 

ke
klo 18:05-18:45
Tapiolan harjoitusjäähalli,Tapiola 

 

Jäätiikerit - poikien oma ryhmä

Group for boys only
 

ke
klo 17:15-17:55
Tapiolan harjoitusjäähalli,Tapiola 

 

Torstaitenavat
 

to
klo 17:20-18:00
Warrior Areena, Leppävaara 

 

Lauantaitenavat
 
la
klo 10:30-11:10
 
Tapiolan harjoitusjäähalli,Tapiola 

 

Sunnuntain aamutenavat
 
su 
klo 10:15-10:55
Warrior Areena, Leppävaara 

 

Sunnuntain päivätenavat
 
su 
klo 11:15-11:55
Warrior Areena, Leppävaara 

 

Aikuinen+lapsi 

Adult + child 
  

su 
klo 11:15-11:55
Warrior Areena Leppävaara 

 


Kaikkien ryhmien ilmoittautumislinkit: myClub

 

HINTA EROTELTUNA*

 

RYHMÄ

LUISTELUMAKSU/KAUSI

SEURAN JÄSENMAKSU

LUISTELUPASSI

YHTEENSÄ

Tenava- ryhmät 25 €  
Aikuinen+lapsi
norm. kausi
 25 €  Toisesta tunnista luistelija saa 20% alennusta. Näissä tilanteissa otathan yhteyttä esjt@espoonjaataiturit, niin huomioimme alennuksen laskussa.

 

Tärkeää huomioitavaa ilmoittautumisesta ja maksuista:

  • Luistelumaksu koskee yhtä luistelukautta = esim. syyskausi (syyskuu - joulukuu).
  • Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautuneilta laskutetaan luistelukoulun maksut. Laskuja / maksuja ei hyvitetä/palauteta mikäli lapsi lopettaa kesken kauden.
  • Jäsenmaksu maksetaan vain kerran kauden 2022-2023 aikana
  • Kaikille luistelukoululaisille hankitaan Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoulupassi. Luistelukoulupassi kattaa vain 1-2 kertaa viikossa tapahtuvan harjoittelun. Muista ilmoittaa henkilötunnus ilmoittautumisen yhteydessä. Jos luistelija ilmoittautuu useampaan ryhmään, niin luistelija tarvitsee Suomen Taitoluisteluliiton harrastajapassin, joka tulee hankkia itse. 
  • Poissaoloja ei voi käydä korvaamassa muilla tunneilla.
  • Muutoksia harjoitusaikoihin ja -paikkoihin saattaa tulla johtuen jääkiekkoturnauksista ym. hallien tapahtumista. Muutoksista pyritään ilmoittamaan mahdollisimman hyvissä ajoin seuramme nettisivuilla. Seuralla ei ole velvollisuutta järjestää korvaavia vuoroja.
  • Syksyllä aloittaneilla luistelijoilla on automaattisesti paikka tammikuussa alkavassa ryhmässä, ellei luistelija tee lopettamisilmoitusta ennen talvikauden alkua. 

Ensimmäisten luistelukouluviikkojen ajan luistelukouluaikaan on jäähallilla luistelukoulupäivystys. 

Luistelukoulua koskevia kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse:luistelukoulu@espoonjaataiturit.fi tai soittamalla päivystysnumeroon (puh. 040 934 3037) TIISTAISIN ja TORSTAISIN kello 11-13.00.