Sinustako uusi jäsen mahtavaan VBS-perheeseemme?

28.2.2013

Oletko valmis haastamaan itsesi ja tekemään töitä unelmien eteen upeassa seurassa? Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinusta tuntuu että EsJt on sinulle oikea seura.

Pyrkiessäsi SM-juniorijoukkueeseemme ole suoraan yhteydessä valmentaja Riikka Helkkulaan ja sovi testiajankohdasta.

Testit SM-noviisi-, minori- sekä tulokasjoukkueisiin järjestettiin ma 25.3. sekä ti 26.3. Joukkeissamme on vielä tilaa uusille luistelijoille. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä valmentaja Anna Konuun ja sovi testiajasta.

Ilmoittautumiset joukkueiden valmentajille. Älä epäröi olla yhteydessä valmentajiin, jos jokin askarruttaa mieltä.

Valley Bay Evergreens aikuisjoukkueeseemme otetaan myös uusia luistelijoita keväällä. Emme järjestä erillistä testijäätä, otathan yhteyttä valmentajaan, jos olet kiinnostunut joukkueestamme.

Valley Bay Synchro, SM- juniorit
Riikka Helkkula

riikka_helkkula@hotmail.com

Valley Bay Synchronics, SM- noviisit
Valley Bay Synchronettes, Minorit
Valley Bay Synchrokids, Tulokkaat
Valley Bay Evergreens, Aikuiset
Anna Konu

anna.konu@gmail.com

Tervetuloa testaamaan, millaista on luistella Valley Bay -joukkueiden riveissä!