Seuratoiminnan koordinaattori, Espoon Jäätaiturit ry

21.8.2012

Seuramme toiminnan kehittämiseen haemme SEURATOIMINNAN KOORDINAATTORIA.

Espoon Jäätaiturit on Suomen tämän hetken menestyneimpiä taitoluisteluseuroja. 27-vuotiaassa seurassamme on 600 luistelijaa - kolmevuotiaista luistelukoululaisista maailman huipputason luistelijoihin. Seura on mukana Suomen Taitoluisteluliiton Huippuluistelun laatuseurat 2010-2013 -hankkeessa.

Seuramme toiminnan kehittämiseen haemme

SEURATOIMINNAN KOORDINAATTORIA

Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan sekä mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja haasteellisessa tehtävässä, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja vaikuttaa menestyvän seuramme toiminnan kehittämiseen.

Seuratoiminnan koordinaattorin tehtävänkuvaan sisältyy mm.:

- Seuran sisäinen ja ulkoinen tiedotus ja tiedonvälitys.

- Luistelijarekisterin ylläpito sekä luistelijoiden harjoitusaikataulujen ylläpito.

- Kilpailuilmoittautumiset ja kisamatkajärjestelyt.

- Kilpailujen, näytösten sekä leirien järjestämiseen osallistuminen.

- Seuran toimistorutiinien, seuratoiminnan sekä toimintatapojen kehittäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn myös yksin. Etsimällämme henkilöllä on luontaista palveluasennetta, jolla hän pystyy tukemaan ja palvelemaan sekä valmennusta että luistelijoita. Taitoluistelun ja seuratoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävä on aluksi määräaikainen 30.6.2014 saakka.

Vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelon voit lähettää 3.9.2012. mennessä Mika Leppäselle sähköpostitse osoitteeseen: mika.leppanen@pp6.inet.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa seuran puheenjohtaja Mika Leppänen puh. 040 5698 615