Finlandia Trophyn edullinen seuralippukampanja jatkuu!

13.9.2012

Osta omat edulliset lippusi netin kautta NYT. Kilpailusta on tulossa kovatasoinen ja ikimuistoinen!

FINLANDIA TROPHY ESPOO –KILPAILUN SEURALIPUNMYYNTI JATKUU!

17. Finlandia Trophy, kansainvälinen taitoluistelukilpailu, järjestetään ensimmäistä kertaa Espoossa Barona Areenalla. Kilpailusarjoina ovat naiset, miehet, jäätanssi ja uutuutena muodostelmaluistelun kutsukilpailu, jossa kilpaillaan lyhytohjelmissa.

Taitoluisteluliitto tarjoaa tapahtumaan seurojen jäsenille edullisia seuralippuja seuraavasti:

Aik / 4-12 v.

All event       27 € / 17 € (norm. 39 € / 25 €)

Päiväliput     15 € / 10 € (norm. 18 € / 12 €)

Liput myy Lippupalvelu. Ole nopea ja varmista itsellesi parhaat paikat!

Seuraliput myydään osoitteessa www.lippupalvelu.fi/taitoluisteluseurat

Toivomme seuroista runsaslukuista osallistumista kilpailuun, jossa on mukana omien huippujemme lisäksi hyvin nimekäs joukko kansainvälisiä tähtiä. Matka Espooseen on lisäksi hyödyllinen opintomatka niin valmentajille kuin nuorille luistelijoillekin.

Tulossa on aiemmista vuosista poikkeava Finlandia Trophy. Kilpailuun on haettu uutta konseptia ja ilmettä tekemällä yhteistyötä mm. Espoon kaupungin, Aalto yliopiston ja Olarin voimistelijoiden kanssa.

Toivotamme teidät tervetulleeksi osallistumaan sekä kilpailujen järjestämiseen että katsojaksi paikan päälle!

Täyttämällä katsomot, viemme ulospäin viestiä lajimme suosittuudesta. Tämä on lajimme markkinoimisen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Niihin talkoisiin voimme osallistua kaikki!

Nyt jos koskaan kannattaa olla mukana uuden Trophyn tunnelmassa!

Lisätietoja tapahtumasta osoitteessa www.finlandiatrophy.com

Vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua osoitteessa http://www.stll.fi/finlandia_trophy/vapaaehtoiset

STLL:n uusin seuralipputiedote