Näytöspäivänä muistettiin seuran pitkäaikaisia toimijoita

18.4.2023


Kauden päätöksessä muistettiin seuran pitkäaikaista puheenjohtajaa Anna Kuusniemi-Lainetta, joka jättää puheenjohtajuuden sekä hallituksen jäsentä Hanni Nevasta hänen jättäytyessään pois Espoon Jäätaitureiden hallituksesta.

Anna on toiminut Espoon Jäätaitureissa jo vuodesta 2005 - huoltajana, joukkueen rahastonhoitajana, kilpailunjohtajana, projektipäällikkönä, hallituksen jäsenenä, hallituksen varapuheenjohtajana ja viimeisimmät kahdeksan vuotta seuran puheenjohtajana.  

Annan aikakaudella Espoon Jäätaiturit on kasvanut ja kehittynyt valtavasti: muodostelmaluistelun valmennustiimi on uudistettu, seuraan on tullut kuusi uutta muodostelmajoukkuetta, perustettu yksinluistelu- ja muodostelmaluistelutoimikunnat, kehitetty hallintoa, palkattu toiminnanjohtaja ja laajennettu seurakoordinaattorin työaikaa ja toimenkuvaa, saatu lasten ja nuorten sekä huippu-urheilun tähtimerkit.

Espoon Jäätaitureiden lisäksi Anna on ollut mukana rakentamassa Espoo Synchronized Skatersia ja SM-seniorijoukkue Lumineersia. Hän on edistänyt espoolaisen jääurheilun harjoitteluolosuhteita toimimalla myös useita vuosia Espoon Jääurheilun Tuen hallituksessa.

 

Myös Hanni on toiminut Espoon Jäätaitureissa useissa rooleissa vuodesta 2006 lähtien - joukkueenjohtajana, rahastonhoitajana, huoltajana, muodostelmatoimikunnan puheenjohtajana ja viimeisimmät yhdeksän vuotta seuran hallituksen jäsenenä.

Hannilla on ollut keskeinen rooli nykyisen ml-valmennustiimin rakentamisessa, uusien joukkueiden perustamisessa sekä SM-seniorijoukkue Lumineersin ja Espoo Synchronized Skatersin toiminnassa.

 

Kiitos Anna ja Hanni!