Näytöspäivänä palkitut Jäätaiturit 2022-2023

18.4.2023

Olivia Lisko _ esittäjätaituri
Olivia Lisko _ esittäjätaituri
YL palkitut
YL palkitut
ML palkitut
ML palkitut
Lumineers
Lumineers

Näytöspäivänä palkittiin lukuisia kauden 2022-2023 Jäätaitureita.

 

YKSINLUISTELU:
 

KIERTOPALKINNOT

Mini: Klara Karjalainen

Silmu: Janella Stenström

Debytantti: Kiia Palm

SM -noviisi: Natalie Tieva

SM- juniori: Petra Lahti

Kauden paras kotimainen suoritus: Minja Peltonen (SM 3.)

Kauden paras kv-suoritus: Matias Lindfors  (Jun GP 12.)

Esittäjätaituri:  Olivia Lisko 
 

TSEMPPARIPALKINNOT

K4  Sofia Nymander- ahkera harjoittelija ja positiivinen asenne

K3 Sara Liljavirta - loukkaantumisen jälkeen ahkeran kuntouksen kautta pääsi nopeasti omalle tasolleen

K2 Hertta Pönni -  omatoiminen ja ahkera harjoittelija

K1b Josefiina Puiro - motivoitunut kehittymään ja harjoittelee kovasti

K1a  Lotta Artimo - iloisella asenteella, mutta tosissaan joka harjoituksessa


YKSINLUISTELUN KEHITYSRYHMÄT:
 

TSEMPPARIPALKINNOT

Taiturit: Mila Torkko - harjoittelee ahkerasti ja kuuntelee keskittyneesti valmentajan ohjeet, aina innostuneella asenteella

Tintit: Emma Ruotsalainen - innostunut harjoittelija ja  kehitystä tapahtunut paljon kauden aikana

 

MUODOSTELMALUISTELU:


KIERTOPALKINNOT JA TSEMPPARIPALKINNOT

 

SHINE

Kiertopalkinto: Paula Jantunen

Tätä luistelijaa kuvaa parhaiten sana ahkeruus. Hän on jo vuosien ajan tehnyt paljon töitä oman kehittymisensä ja koko joukkueen eteen. Tästä urheilijasta huokuu sisäinen palo luisteluun ja haluun oppia uutta. Hän yrittää aina parhaansa ja on esimerkillinen urheilija sekä pidetty joukkuekaveri.

Tsempparipalkinto: Antonina Markman

Tämä ahkera ja sisukas luistelija on erittäin tunnollinen harjoittelija, joka on nöyrän asenteensa ja ahkeruutensa ansiosta kehittynyt valtavasti kuluneen kauden aikana. Hän on aina valmis oppimaan uutta, ottamaan haasteita vastaan ja olemaan kaikkien kaveri.

*** 
 

STYLE

Kiertopalkinto: Julia Repo

Tätä luistelijaa kuvaa parhaiten sana esimerkillisyys. Hän on kauden aikana kasvanut tärkeäksi tukipilariksi koko joukkueelle. Tästä urheilijasta huokuu sisäinen palo luisteluun ja haluun oppia uutta. Hän ottaa aina joukkueen jokaisen jäsenen huomioon ja puskee joukkuetta omalla esimerkillään eteenpäin treenistä toiseen.

Tsempparipalkinto: Anwita Nadimpali

Tämä ensimmäisen kauden Style-luistelija on tullut junnusarjaan kerrassaan upealla asenteella! Hän on erittäin tunnollinen harjoittelija, joka on sisukkuutensa ja periksiantamattomuutensa ansiosta kehittynyt valtavasti kauden aikana. Hän on aina valmis oppimaan uutta, tekee päivittäin parhaansa ja on todellinen kaikkien kaveri. 

***
 

HEARTS

Kiertopalkinto: Elli Sutinen

Aina lämminhenkinen joukkuekaveri, joka hauskuuttaa meitä sutkautuksillaan. Loukkaantumisesta huolimatta, Elli on käynyt aktiivisesti koko kauden treeneissä sekä tsempannut joukkuetta. Elli on venynyt paljon joukkueen eteen joka vuosi ja on aina täysillä sekä koko sydämellä messissä.

Tsempparipalkinto: Sara Hellström

Ässä on super hyvän tuulinen ja positiivinen joukkuekaveri. Hän tsemppaa aina joukkuetta ennen koksua ja sen aikanakin kannustaa jaksamaan loppuun. Rankan vuorotyön ohella Ässä priorisoi aina treenit ja tulee hymyssä suin tekemään sata lasissa.

***

NETTES

Kiertopalkinto: Aino Niemi

Aino on todellinen sisupussi, joka tekee treeneissä aina satalasissa. Aino on positiivinen, tsemppaava ja ottaa joukkueessa kaikki huomioon. Esimerkillinen treenaaja, jonka kone ei hyydy rankassakaan treenissä!

 

Tsemppari: Senja Ylitalo

Senja on ensimmäisen kauden Nettes luistelijana osoittanut suurta päättäväisyyttä ja taistelutahtoa. Senja ottaa aina haasteet hymyssäsuin vastaan ja venyy aina joukkueen eteen tilanteessa kuin tilanteessa!

***
 

KIDS

Kiertopalkinto: Milla Rantala

Tämä luistelija on kauden suurimpia yllättäjiä, joka on löytänyt sisäisen palon luisteluun ja halun oppia uutta. Rohkea ja monipuolinen esiintyminen on tämän luistelijan suurimpia vahvuuksia. Hän on kasvanut kuluneen kauden aikana Kids-luistelijaksi, joka osallistuu ahkerasti harjoituksiin tehden parhaansa. 

Tsempparipalkinto: Jasmin Juola

Tämä ensimmäisen kauden luistelija on erittäin tunnollinen harjoittelija, joka on sisukkuutensa ansiosta kehittynyt valtavasti kauden aikana. Hän on aina valmis oppimaan uutta ja on hyvä joukkuekaveri.

***
 

STORM

Kiertopalkinto: Iiris Järventausta

Iiris on esimerkillinen urheilija ja joukkuekaveri. Iiris tekee aina treeneissä parhaansa, erinomaisella asenteella. Iiris ottaa jokaisen joukkueen jäsenen huomioon ja tuo aina treeneihin mukanaan positiivista energiaa!

 Tsempparipalkinto: Emilia Wirgentius

Emilia on treenannut läpi kauden erityisen upealla taistelija-asenteella. Hän on tsempannut kauden aikana niin joukkuekavereitaan kuin itseään, kehittyen aivan huiman harppauksen. Emilia on rohkea eläytyjä ja näyttää heittäytymisellään suuntaa koko joukkueelle!

***
 

SYNCHRO

Kiertopalkinto: Sofia Susiluoto

Sofia on esimerkillinen treenaaja, joka tekee kaiken aina keskittyneesti ja ihan täysillä. Joukkueessa hän on ottanut hienosti roolia tällä kaudella ja osallistuu aktiivisesti joukkueen toimintaan.

 Tsempparipalkinto: Emmi Savelius

Tsempparipalkinnon äänesti tällä kertaa joukkue itse. Joukkueen perustelut: "Emmi on aina iloisella tuulella treeneissä ja kannustaa kaikkia tasapuolisesti. Hän treenaa aina täysillä ja toimii joukkueen ilopillerinä.”

***
 

STARS

Kiertopalkinto: Netta Änkö

Netta on ahkera ja tunnollinen treenaaja, jolta ei harjoitukset jää väliin. Hän on myös helposti lähestyttävä ja muut huomioiva joukkuekaveri.

Tsempparipalkinto: Emmi Toivonen

Emmi on joukkueen ilopilleri. Emmi on aina paikalla harjoituksissa ja treenaa hyvällä asenteella. Hän onkin kehittynyt kauden aikana valtavasti.

***
 

NICS

Kiertopalkinto: Ella Norrena

Ella treenaa aina esimerkillisesti ja tuo positiivisella energiallaan joukkueeseen iloa. Hän on toiminut joukkueen kapteenina ja tsemppaa aina, niin harjoituksissa kuin kisoissa joukkuekavereitaan ja ottaa kaikki upeasti huomioon.

Tsempparipalkinto: Linnea Salmi

Tänä vuonna ”Nicsit” äänestivät tsempparipalkinnon saajan. Tässä perustelut heidän sanoin:

Linnea treenaa aina täysillä ja positiivisella asenteella ”no matter what”. Jos muita joukkuekavereita väsyttää, niin hän jaksaa aina tsempata kaikkia. Hänellä on tosi hyvä motivaatio ja Linneasta näkee, kuinka hän nauttii joka hetkestä.

***
 

SPIRIT

Kiertopalkinto: Valley Bay SynchroSpirit

RaneOskari on joukkueen maskotti ja kuuluu ehdottomasti koko Joukkueelle. Upea Rock-kausi vei joukkueen mukanaan ja jäällä nautittiin esiintymisestä. Treeneissä näkyi yhdessä tekeminen ja iloinen No problem -asenne.

 Tsempparipalkinto: Liisa Palmu

- Liisa on ahkera treenaaja ja aina hyvällä asenteella mukana. Liisan aurinkoinen hymy pitää joukkueen spirittiä yllä lumimyrskyssäkin.

 

Esittäjätaituri joukkue: Valley Bay Synchronettes 

 

***

MUODOSTELMAN KEHITYSRYHMÄ:

 

VBS CUBS

Tsempparipalkinto: Viinikainen Emilia

Emilia on erittäin tunnollinen ja ahkera harjoittelija. Harjoituksissa hän kuuntelee ohjeet tarkasti, on aina valmis kokeilemaan uutta ja ottaa muut Valley Bay Synchrocubs-ryhmän luistelijat huomioon toiminnallaan. Emilia onkin kehittynyt kuluneen kauden aikana hurjasti ja saa tämän palkinnon sinnikkään harjoittelunsa ansiosta.


MUUT PALKINNOT:
 

ROHKEA TEKO

Espoon jäätaitureiden jakama Rohkea teko -kiertopalkinto on uusi ja se jaetaan kauden aikana erityistä rohkeutta osoittaneelle joukkueelle, yksinluistelijalle tai seuratoimijalle.

Ensimmäinen Espoon jäätaitureiden Rohkea teko -kiertopalkinnon saaja on ISU Senior Elite 12 -sarjassa kuluvalla kaudella luistellut loistava Lumineers.

Tämä joukkue valmentajineen hyppäsi kauden alussa tuntemattomaan ja otti täysin uudenlaisen haasteen vastaan muodostelmaluistelun kehittäjänä.

Joukkue on osoittanut suurta rohkeutta, periksiantamattomuutta ja sinnikkyyttä, vaikka edelläkävijän työ on ollut välillä rankkaa. Kauden aikana sitkeä työ palkittiin kansainvälisellä menestyksellä, mm. Mozart Cupin ja French Cupin voitoilla. Tämä joukkue on maailman paras uudessa sarjassaan.

*** 

 

(Kuvat: Janne Koistinen)