HAEMME LUISTELUKOULUN VASTUUVALMENTAJAA

23.3.2023


Olisitko sinä etsimämme uusi luistelukoulun energinen ja iloinen vastuuvalmentaja? Etsimme tuntivalmentajaa ottamaan  kokonaisvaltaisesti vastuulleen  luistelukoulun  valmennuksen, hallinnollista työtä sekä luistelukoulun ohjaajien esimiestehtävät.

Seurassa on olemassa valmis luistelukoulun organisaatio - ja opetusmenetelmät mihin tulla. Valmennuspäiviä on viikossa n.3 ja hallinnollista työtä n. 5-10 h viikossa, vaihdellen kauden aikana. Riippuen taustastasi voidaan tehtävään liittää myös muuta valmennusta.

Toivomme:

  • Aitoa kiinnostusta ja halua toimia  luistelukoulussa ja pienten lasten kanssa ( alkaen 3- vuotta ). 

  • Vankkaa omaa luistelutaustaa ja kokemusta valmentamisesta sekä mielellään kokemusta  luistelukoulun toiminnasta.

  • Kokemusta hallinnollisesta seuratyöstä tai vastaava muuta työkokemusta. Kokemus tapahtumien järjestämisestä katsotaan eduksi.

  • Vastuunottoa, itseohjautuvaa työotetta sekä organisointikykyä.

  • Henkilöä joka haluaa sitoutua toimintaan pidemmäksi aikaa. 

  • Mahdollisuutta valmentaa satunnaisesti myös päiväsaikaan. 

Espoon Jäätaiturit on kansainvälisen tason huippuseura ja lämminhenkinen seurayhteisö. Luistelemme ja teemme työtä suurella sydämellä! Tarjoamme mahdollisuuden päästä  kehittymään taitavassa valmentaja tiimissämme. Luistelukoulu on seuramme perusta ja saat mahdollisuuden olla kasvattamassa tulevaisuuden luistelijoita!

Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja valitsemme tehtävään heti kun löydämme sopivan henkilön. Hae siis tehtävää mahdollisimman pian! Hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 30.4.2023: toiminnanjohtaja@espoonjaataiturit.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Henriikka Manninen, puh:050-3200771.