Kesätöitä viikoilla 23 & 24

13.1.2023


Kesätöitä tarjolla leiriohjaajana viikoilla 23 & 24!

Järjestämme yksinluistelijoille kesäleirin viikoilla 23 & 24. Haemme kesäleirille ohjaajia avuksi pienimpien luistelijoiden toimintaa varten. Tehtävänä on mm: toimia luistelijoiden apuna ja turvana jäähallilla kun he eivät ole harjoituksissa, vahtia ruokailuja sekä järjestää harkkojen jälkeen luistelijoille mielekästä toimintaa: ulkoilua , pelejä jne. Työaika rajoittuu n. klo 7.45 - 16 välille, tarkempi aikataulu ja työvuorot vahvistetaan myöhemmin. Haemme yhteensä 2 ohjaajaa vielä mukaan. Työtehtäviin voi kuulua myös muita seuran töitä. Käytämme kesäleirin ohjaajilla Espoon kaupungin kesäseteliä, työtunnit ja palkkaus määräytyy sen mukaisesti. Lue lisää TÄÄLTÄ.
Seteliä voivat hakea espoolaiset nuoret, 2004-2008 välillä syntyneet.

Toivomme aiempaa kokemusta lasten kanssa toimimisesta sekä iloista, reipasta ja vastuullista otetta. Hae paikkaa pikaisesti 25.1. mennessä ja kerro miksi sinä olisit sopiva leiriohjaaja! Kesäsetelit täytyy hakea kaupungilta heti kun ne 6.2. tulevat jakoon jotta varmistat, että saat setelin.

Jos sinulla on toisen kaupungin vastaava kesäseteli, niin ole yhteydessä niin katsotaan voiko sitä käyttää. Ohjaajaksi valitaan heti kun sopiva henkilö löytyy. 

Lisätiedot ja  hakemukset: toiminnanjohtaja@espoonjaataiturit.fi