EsJt:lle päätoiminen seuratyöntekijä

27.5.2011

Laura Viitanen

Seuramme saa ensimmäisen päätoimisen seuratyöntekijänsä. Seurasihteeri Laura Viitanen aloittaa 1.8.2011. Palkkaamiseen on saatu seuratoiminnan kehittämistukea.

Seurallemme myönnettiin 27.5.2011 seuratoiminnan kehittämistukea päätoimisen työntekijän palkkaamiseen. Tukirahat ovat opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntayksikön myöntämää seuratoiminnan kehittämistukea. Rahat ovat kokonaisuudessaan Veikkauksen tuottoa. Yhteensä 100 seuraa sai tukea päätoimisen työntekijän palkkaamiseen.

Seurasihteeriksi on valittu 25-vuotias Laura Viitanen, joka valmistuu kesällä englannin kääntäjäksi. Vantaalla nykyisin asuva Laura on kotoisin Savonlinnasta ja on luistellut ja valmentanut pääasiassa Savonlinnan taitoluistelijoissa. Viime kaudella hän oli jo vähän mukana EsJt:ssä ohjaten Roosia ja luistelukoululaisia. Laura tuntee taitoluisteluseuran toimintaa monipuolisesti. Hän on taitoluistelun seuratuomari ja I-tason valmentaja.