Kauden 21/22 Jäätaitureita palkittiin näytöksessä

5.4.2022Kauden 21/22 Jäätaitureita palkittiin kevätnäytöksessä!

 

K-ryhmät:

 

Paras (kiertopokaalit)

Mini: Nelli Puntila

Silmu: Kiia Palm

Debytantti: Pinja Peltola

SM nov: Amanda Eskelin

SM jun: Petra Lahti

 

Kauden paras kotimainen suoritus: Linnea Ceder ( SM 2.)

Kauden paras kv suoritus: Olivia Lisko (EYOF 2./ historiaa, 1. suomalainen tyttö, joka on saanut mitalin EYOF kisoissa)

 

Tsempparipalkinnot:

K4: Helmi Eloranta, reipas harjoittelija, innostunut kokeilemaan ja oppimaan uutta

K3: Lauri Linnakorpi, kuuntelee ja vastaanottaa hyvin ohjeita ja on kehittynyt hienosti kauden aikana

K2: Vilina Tolonen, on tapahtunut paljon kehitystä kaikilla osa-alueilla kauden aikana

K1b Emmi Ahlstedt. tekee töitä pitkäjänteisesti, eikä luovuta helpolla.

K1a: Matias Lindfors, alkukauden loukkaantumisen jälkeen pääsi ihan uudelle tasolle harjoittelurytmissä ja tekemisen palo näkyi myös tuloksissa

 

Tsempparit:

Taiturit: Aili Kaltiainen.

Aili on erittäin tunnollinen ja ahkera harjoittelija, ja kuuntelee ohjeet aina tarkasti ja onkin kehittynyt kauden aikana paljon.

 

Tintit: Frida Vaittinen,

Positiivinen ja ahkera harjoittelija.

 

Esittäjätaituri (kiertopokaali): Janella Stenström, joka esitti Pärskyä isosti eläytyen ja pysyi roolissaan koko ajan. 

 

Muodostelma

 

Spirit

Kiertopalkinto: Valley Bay Synchrospirit

RaneOskari on joukkueen maskotti ja kuuluu koko joukkueelle. Joukkue on treenannut rikkonaisen kauden iloisella no problem asenteella hienosti ja nousujohteisesti.

Tsempparipalkinto: Ella Hiltunen

Ella on iloinen, ahkera ja sitoutunut joukkueen jäsen. Ella on ensimmäisen kesällä syntyneen "pikku-Spiritin" äiti, joka palasi heti syksyllä takaisin jäälle ja on saanut järjesteltyä itsensä vauvakuplasta treeneihin ja kisoihin upeasti koko kauden ajan.

 

Synchro

Kiertopalkinto: Erika Tainio

Tällä luistelijalla on ollut erinomainen asenne harjoitteluun, ja kehitys kauden aikana ollut huimaa. Erityisesti usko omaan tekemiseen on kasvanut, ja olemme päässeet nauttimaan upeasta eläytymisestä ja luistelun ilosta ohjelmissa.

Tsempparipalkinto: Helmi Häikiö

On ollut ilo seurata tämän luistelijan kehitystä kolmen kauden ajan Synchroissa. Omistautunut, sydämellinen, ja aina täydellä energialla tsemppaamassa ja antamassa kaikkensa joukkueen eteen.

 

Storm

Kiertopalkinto: Helmi Oksanen

Helmi on ollut ensimmäisellä kaudella esimerkillinen kapteeni ja joukkuekaveri. Helmi ottaa aina kaikki huomioon ja huolehtii, ettei kukaan jää yksin. Jäällä Helmi tekee aina parhaansa ja tsemppaa muita positiivisella asenteellaan!

Tsempparipalkinto: Nenna Holopainen

Nenna on koko kauden harjoitellut esimerkillisesti ja ahkerasti. Treeni, kuin treeni, se tehdään 100 lasissa. Nenna uskaltaa heittäytyä täysillä kaikkeen mukaan ja näin myös esimerkillään rohkaisee muuta joukkuetta!

 

Style

Kiertopalkinto: Maija Kuronen

Maija on esimerkillinen harjoittelija ja yhteishengen nostattaja. Maija huolehtii aina, että treeneissä on hyvä meno ja että jokainen harjoite tehdään täysillä. Maija huolehtii aina joukkuekavereistaan ja kannustaa toisia!

Tsempparipalkinto: Sade Pulli

Sade on kehittynyt kauden aikana suurin harppauksin. Tämä nöyrä työtä pelkäämätön luistelija tulee aina harjoituksiin hyvällä asenteella ja antaa jokaisessa treeneissä kaikkensa. Sade on myös helposti lähestyttävä ja muut huomioiva joukkuekaveri.

 

Nics

Kiertopalkinto: Valley Bay Synchronics

Tämän kauden kiertopalkinto menee koko Nics-joukkueelle, joka kirjoitti historiaa saavuttamalla joukkueen ensimmäisen SM-mitalin. Nicsit harjoittelivat ahkerasti ja päämäärätietoisesti kohti kauden päätavoitettaan, ja saivat Sinfonian synty -ohjelman hiottua huippukuntoon kisoja varten. Kylmäpäinen ja rauhallinen suoritus palkittiin SM hopeamitalilla.

Tsempparipalkinto: Monica Mattila

Tämä luistelija on läpi kauden harjoitellut esimerkillisen ahkerasti niin jää- kuin oheisharjoituksissa. Hän tekee aina sata lasissa ja pilke silmäkulmassa, on sitten kyseessä taitoharjoite tai ohjelman tulkinta, ja onkin ottanut huimia harppauksia eteenpäin kauden kuluessa.

 

Shine

Kiertopalkinto: Sara Concu

Tämä luistelija on aina positiivisella mielellä treeneissä ja luo hyvää henkeä koko joukkueeseen. Ahkera ja tavoitteellinen harjoittelija, joka on kehittynyt paljon kauden aikana.

Tsempparipalkinto: Siiri Sorsa

Tämä ensimmäisen kauden luistelija on äärimmäisen tunnollinen harjoittelija, josta on kehittynyt kauden aikana vahva esiintyjä. Hän on aina valmis oppimaan uutta ja on hyvä joukkuekaveri.

 

Nettes

Kiertopalkinto: Lumia Maasalo

Lumia on toiminut koko kauden esimerkillisesti aina joukkueen etua ajatellen. Hän on tunnollinen ja esimerkillinen harjoittelija sekä kaikki huomioonottava joukkuekaveri!

Tsempparipalkinto: Sylvi Manner

Sylvi vetää jokaisen treenin täysillä ja huhkii töitä aina puna poskilla. Sylvi on todella tunnollinen ja ahkera harjoittelija. Sen lisäksi Sylvi huomioi kaikki, kannustaa ja iloitsee joukkuekavereiden onnistumisista, mikä tekee hänestä myös esimerkillisen joukkuekaverin.

 

Kids

Kiertopalkinto: Aino Luumi

Aino on taidoissaan upeasti vuoden aikana kehittynyt, pitkäjänteinen harjoittelija. Hänet palkitaan kiertopalkinnolla erityisesti taidostaan ottaa kaikki joukkueenjäsenet ympärillään huomioon. Hän tekee sen tavalla, joka on ihailtavan ystävällinen ja harkittu. Ainon toiminta Kidseissä on rakentanut hyvää joukkuehenkeä ympäri vuoden.

Tsempparipalkinto: Kaisla Rantavuori

Kaisla palkitaan tsempparipalkinnolla upeasta sinnikyydestä harjoittelussa, mikä näkyy niin jäällä, oheisissa kuin kotiharjoittelunkin laadussa. Hän on oppinut ahkeran harjoittelun ansiosta paljon uusia taitoja vuoden aikana.

 

Stars

Kiertopalkinto: Noora Salo

Norppa on kaikin puolin esimerkillinen joukkueen jäsen. Hän on hoitanut kauden aikana varakapteenin hommia erinomaisesti ja on kaikille ystävällinen. Luistelijana Norppa on huipputaitava, ja voisi kevyesti luistella mitä tahansa paikkaa ohjelmassa. Norpasta kaikki voivat ottaa mallia!

Tsempparipalkinto: Minna Riipinen

Minna on kauden aikana kuronut muutaman vuoden luistelutauon kiinni. Hän on luistellut menestyksekkäästi useaa paikkaa taidolla ja erinomaisella asenteella. Minna on aina paikalla treeneissä, on aktiivinen ja tuo joukkueeseen positiivista fiilistä.


Hearts

Kiertopalkinto: Outi Wuoristo

Tämä energinen luistelija edustaa todellista hearts-henkeä. Hän on aina valmis kokeilemaan uusia haasteita ja saa myös muun joukkueen innostumaan mukaan.

Tsempparipalkinto: Erika Wagner

Tämän luistelijan hymy on tarttuvaa ja hän saa positiivisella asenteellaan tsempattua myös muun joukkueen huippusuorituksiin.

 

Muokkaminit

Tsempparipalkinto: Hanna Szucs

Hanna on tunnollinen harjoittelija ja kehittynyt paljon kauden aikana. Hän kuuntelee tarkasti ohjeet ja on kiva ja reilu kaveri kaikille Muokkamineille.

Esittäjätaiturijoukkue: Valley Bay Synchro , joka esitti Korttipakkaa käyttäen kunnolla ilmeitä.

 

Positiivinen seuratoimija

Suvi Oikarinen on kauden 21/22 positiivinen seuratoimija. Suvi toimii kilpailunjohtajana ja  järjestää tapahtumia. Suvi on hallituksen jäsen ja muodostelmatoimikunnan vetäjä ja toimii myös STTL:n kilpailukoordinaatiotiimissä ja vapaaehtoisena kv-kisoissa.  Suvi auttaa, sparraa ja on aina yhtä innostunut taitoluistelusta sen kaikissa muodoissa. Suvi jaksaa aina puurtaa positiivisella mielellä ja tunteja laskematta - rakkaudesta lajiin!