Espoon Jäätaiturit hakee muodostelmaluistelun tuntivalmentajia

18.3.2022

Olisitko sinä etsimämme uusi valmentaja? Etsimme tuntivalmentajia niin lasten joukkueelle kuin kansallisille senioreille.

Muodostelmaluistelun vastuuvalmentaja tulokkaille

Toivomuksena on vankka kokemus muodostelmajoukkueen valmennustyöstä, tarvittavat  taidot joukkueen ohjelman rakentamiseen ja halu työskennellä lasten kanssa. Etsimme joukkoomme positiivista, joustavaa ja innokasta valmentajaa. Mahdollisuus osallistua myös muiden joukkueiden valmennukseen.

Muodostelmaluistelun tuntivalmentaja kansalliselle seniori-joukkueelle

Toivomuksena on  muutaman vuoden kokemus muodostelmajoukkueen valmennustyöstä, tarvittavat  taidot joukkueen ohjelman rakentamiseen ja aito kiinnostus  työskennellä kansallisen seniori-sarjan luistelijoiden kanssa. Valley Bay Synchrostars -joukkueen luistelijat ovat pääosin entisiä SM-polun urheilijoita, jotka haluavat edelleen nauttia luistelusta, hyvästä porukasta ja yhdessä onnistumisesta. “Starat” treenaavat kerran viikossa jäällä ja oheisissa, asenteella, hyvällä fiiliksellä ja iso pilke silmäkulmassa! Mahdollisuus osallistua myös muiden joukkueiden valmentamiseen esim. tuuraajana sekä aikuisluistelussa.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä  kehittymään taitavassa ja iloisessa valmentajatiimissämme.  Espoon Jäätaiturit on kansainvälisen tason huippuseura ja lämminhenkinen seurayhteisö. Teemme työtä suurella sydämellä!
Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja valitsemme tehtävään heti sopivan henkilön löytyessä. Hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 10.4.2022 osoitteella: toiminnanjohtaja@espoonjaataiturit.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Henriikka Manninen, puh:050-3200771.