Espoon Jäätaiturit Urheilugaalassa

15.1.2022

Espoon Jäätaiturit oli ehdolla vuoden urheiluseuraksi Urheilugaalassa. Tällä kertaa voiton vei Oulun Voimisteluseura, jolle lähetämme lämpimät onnittelut! Ehdokkuus oli kuitenkin jo itsessään hieno kunnianosoitus Espoon Jäätaitureille. Tänä vuonna ehdokkaiden valinnassa korostuivat seurayhteisön turvallisuus ja yhdenvertaisuuden toteutuminen.

Turvallinen ja yhdenvertainen seurayhteisö luodaan yhteistyöllä, jossa ovat mukana valmentajat, ohjaajat, hallitus, hallinto, toimihenkilöt, vapaaehtoiset, luistelijat ja vanhemmat - me kaikki. Yhteistyöllä olemme kehittäneet Espoon Jäätaitureita huippuseuraksi ja lämminhenkiseksi seurayhteisöksi. Suurkiitos kaikille, jotka teette tinkimätöntä työtä Espoon Jäätaitureiden eteen!

Monessa Urheilugaalassa pidetyssä puheenvuorossa korostuivat urheiluseurojen koronapandemian aikana kohtaamat vaikeudet ja toisaalta seuratyön tärkeys. Juuri urheilu on pitänyt monet lapset ja nuoret pandemian aikana kiinni normaalissa elämässä, ja se on tärkeää.

Toivoimme, että olisimme päässeet juhlistamaan ehdokkuutta gaalaan suurella joukolla, mutta Urheilugaala järjestettiin tällä kertaa koronavirustilanteen johdosta pienimuotoisena. Espoon Jäätaitureita edustivat päävalmentaja Virpi Horttana ja hallituksen puheenjohtaja Anna Kuusniemi-Laine.