Koronapassi käyttöön Pikkujoulupiruettiin 4.12.

1.12.2021

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on tiedottanut 29.11. suosittavansa  AVI:lle yleisötilaisuuksiin 20 hengen rajaa tai koronapassin käyttööonottoa. Näin ollen noudatamme koronakoordinaatioryhmän suositusta ja otamme koronpassin käyttöön Pikkujoulupiruettiin la 4.12. Kaikilta yli 16-vuotiailta osallistujilta, mukaan lukien talkoolaiset, tarkistetaan koronapassi.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on tiedottanut 29.11. suosittavansa  Aville yleisötilaisuuksiin 20 hengen rajaa tai koronapassin käyttööonottoa. Näin ollen noudatamme koronakoordinaatioryhmän suositusta ja otamme koronpassin käyttöön Pikkujoulupiruettiin la 4.12. Kaikilta yli 16-vuotiailta osallistujilta, mukaan lukien talkoolaiset, tarkistetaan koronapassi.

Tiedote: https://www.espoo.fi/fi/uutiset/2021/11/paakaupunkiseudun-koronakoordinaatioryhma-suosittaa-uusia-rajoituksia-yleisotilaisuuksiin

Otathan tapahtumaan mukaan koronapassin ladattuna tai tulostettuna, henkilöllisyystodistuksen, kasvomaskin ja pääsylippusi ( pääsylippu ei koske luistelijoita tai talkoolaisia ).

Haluamme näin varmistaa mahdollisimman turvallisen esityksen kaikille!

************************************************************

The Helsinki Metropolitan Area Corona Coordination has announced on 29th of  November. that it recommends to AVI a 20-person limit or using the corona passport for public events. Therefore, we will follow this recommendation  and use the corona passport at the Pikkujoulupiruetti on Sat 4th of December. All participants over the age of 16, including volunteers, will be checked for a corona passport.

Info: https://www.espoo.fi/fi/uutiset/2021/11/paakaupunkiseudun-koronakoordinaatioryhma-suosittaa-uusia-rajoituksia-yleisotilaisuujen

Please bring the corona passport, loaded or printed, your ID, face mask and your admission ticket to the event (admission ticket does not apply to skaters or volunteers).

In this way, we want to ensure the safest possible event for everyone!