Haemme toimistoassistenttia

28.5.2021


Tule mukaan kiehtovaan taitoluistelun maailmaan! Olemme menestyksekäs ja lämminhenkinen seurayhteisö. Meillä luistellaan niin huipulla kuin harrastaen. Mukana toiminnassamme on ensi kaudella lähemmäs 800 luistelijaa; lapsia, nuoria ja aikuisia. Toimintamme laajenee ja haemme aktiivista sekä oma-aloitteista toimistoassistenttia seurakoordinaattorin ja toiminnanjohtajan kanssa työskentelemään.

Tehtävä on osa-aikainen, n.10h viikossa.Työmäärä on vaihteleva tilanteen mukaan ja työtä voi olla välillä useampia tunteja ja joinain viikkoina vähemmän. Tehtävää voi hoitaa etänä, muta tarvittaessa töitä tehdään myös seuran toimistolla.

Työ sisältää:

  • Yksinluistelun ja muodostelmaluistelun kisailmoittautumisten itsenäisen koordinaation.

  • Valmentajilta vahvistukset  ketkä osallistuvat kilpailuun.

  • Kisailmoittautumisten tekeminen.

  • Peruutusten hallinnointi. 

  • Kisojen laskutustietojen seuranta  ja lähetys  taloudenhoitajalle.

  • Testi-ilmoittautumiset  kisojen tai testin yhteydessä ( Hoikaraporttien ajo )

  • Muita avustavia toimistotöitä ( mm. luistelukouluun, kisajärjestelyihin ja raportointiin liittyen ). 

Tehtävä sopii hyvin esim.opiskelun ohessa tehtäväksi. Toivomme erityisesti itsenäistä työotetta. Jos sinulla on taitoluistelusta taustaa, on se plussa tehtävän hoitamisessa. Aiempi työkokemus toimistotehtävistä katsotaan eduksi. Osaathan käyttää sujuvasti Microsoft Officea ja sähköpostia, käyttökokemus muista sähköisistä järjestelmistä katsotaan eduksi. Tehtävä on alkuun  määräaikainen elokuu 2021 - maaliskuu 2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Henriikka Manninen joko sähköpostilla: toiminnanjohtaja@espoonjaataiturit.fi tai puhelimitse klo 9-16 välillä : 0503200771.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 20.6.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Hakemus ja CV lähetetään: toiminnanjohtaja@espoonjaataiturit.fi