Palkitsimme Hanni Nevaksen positiivisena seuratoimijana

29.3.2021Palkitsemme vuosittain positiivisen seuratoimijan. Tänä vuonna valinta oli helppo. Hanni on ollut seuran kantavia voimia jo kymmenen vuoden ajan: huoltajana, joukkueenjohtajana, EsJt:n hallituksen jäsenenä, muodostelmatoimikunnan vetäjänä ja  puheenjohtajan oikeana kätenä.

Hanni on ollut keskeisessä roolissa nykyisen EsJt:n muodostelman valmennustiimin rakentamisessa. Hannin kaudella seuraan on perustettu viisi uutta muodostelmajoukkuetta kansallisiin sarjoihin - Hanni on vahvasti vaikuttanut Shinen, Stylen, Starojen, Heartsien ja Spiritien syntyyn. Hanni on ollut mukana perustamassa Espoo Synchronized Skaters ry:tä ja toiminut Lumineersin toiminnan tukena, myös joukkueenjohtajan ja ESS:n hallituksen jäsenen ominaisuudessa. Lisäksi Hanni on ollut toiminut vapaaehtoisena sekä seuran omissa kilpailuissa että STLL:n järjestämisessä arvokisoissa. Listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Hanni on avoin, auttavainen ja hänen kanssaan työskentely on aina mukavaa. Hanni innostuu, innostaa, kannustaa ja tukee ja osaa käsitellä myös hankalia tilanteita rakentavasti. Oikea menettelytapa löytyy Hannin kanssa sparraamalla. Hanni ei laske tuntejaan, vaan tekee työtä rakkaudesta lajiin. Kiitos Hanni kaikesta, mitä olet tähän asti tehnyt EsJt:n eteen!