Koronatakuu luistelukouluun, kehitys-ja harrasteryhmiin sekä aikuisten su harrasteluisteluun

11.12.2020

Turvallisin mielin mukaan harrastukseen, lue lisää!

Luistelukoulu, alkeisharrasteryhmä, muodostelmaluistelukoulu ja aikuisten harrastusluistelu sunnuntaisin

Jos harjoittelu keskeytyy koronan takia seuran puolelta vähintään 2 viikoksi talvikauden toiminta-aikana 7.1.2021 - 31.3.2020, hyvitetään keskeytyneet viikot 2. laskun mukana. Alle 2 viikon keskeytystä ei korvata. Talvikausi tullaan laskuttamaan kahdessa osassa. 2. laskun eräpäivä tulee olemaan 15.3.2021 ja siinä hyvitämme mahdolliset 2 viikon yli kestävän keskeytyksen käyntikerrat.

Lasten kehitys-ja harrasteryhmät

Jos harjoittelu keskeytyy  koronan takia seuran puolelta kaudella 20/21, on maksuvelvollisuus kuluvan kuukauden loppuun asti. Sen jälkeen maksua ei peritä  niin kauan kun toiminta on keskeytynyt. Jos toiminta käynnistyy kesken kuukauden, peritään sen kuukauden maksu toteutuneiden viikkojen osalta.