Koronarajoitusten aiheuttamat muutokset EsJt:n toimintaan

27.11.2020

Koronakoordinaatioryhmä tiedotti 26.11.2020 uusista suosituksista ja rajoituksista epidemian leviämisen hillitsemiseksi Uudellamaalla. Rajoitukset ovat voimassa 30.11. – 20.12.2020.  Espoon Jäätaiturit noudattaa annettuja viranomaisohjeita.

Viikonlopun 28. - 29.11.2020 harjoitukset järjestetään normaalisti.

Muutoksia seuran toiminnassa  30.11.2020 alkaen:

Jääharjoittelu on tauolla kaikilla ryhmillä ajalla 30.11. – 20.12.2020 lukuunottamatta maajoukkuetoimintaa, jota koskee oma poikkeuksensa viranomaisohjeissa.

Kilparyhmille, kehitysryhmille ja harrastusryhmille järjestetään korvaavaa harjoittelua. Espoon kaupunki kannustaa omissa ohjeissaan liikunnan jatkamiseen ja erityisesti ulkoliikuntaan. Korvaavia harjoituksia suunnitellaan yhdessä valmentajien kanssa ja niistä informoidaan mahdollisimman pian.

Luistelukoulujen toiminta syyskaudella 2020 päättyy 29.11.2020. Luistelukoulu jatkuu 7.1.2021. Pitämättä jääneet tunnit hyvitetään talvikauden maksussa luistelukoulun koronatakuun ehtojen mukaisesti.

Suomen Taitoluisteluliiton päätösten mukaisesti Taitoluisteluliiton kilpailukalenteriin tulee tauko tammikuun 2021 loppuun saakka. Kilpailuja ei järjestetä pandemian kiihtymis- tai leviämisvaiheessa olevilla alueilla.

Seuran hallitus käsittelee maksuihin liittyviä asioita joulukuun alussa ja tiedottaa maksuista mahdollisimman pian.

Toivomme kaikilta seuran jäseniltä ymmärtämystä ja kärsivällisyyttä. Yhdessä toimien saamme toivottavasti epidemian tilanteen paremmaksi jo lähiviikkoina.

Espoon Jäätaiturit ry