Henriikka Latva, Jenni Rahko ja Anna Karjalainen palkittiin Elämän liekki -palkinnolla - Onnea!

2.3.2020


Vuonna 2020 palkinto annettiin Espoon Jäätaitureiden Valley Bay Synchro -juniorijoukkueen valmennustiimille Henriikka Latva, Jenni Rahko ja Anna Karjalainen.

Jesse Laesterän muistopalkinto ”Elämän liekki” on jaettu muodostelmaluistelun SM-kilpailujen yhteydessä vuodesta 2004 alkaen. Palkinto myönnetään henkilölle, joukkueelle tai yhteisölle, joka omalla toiminnallaan on merkittävästi kehittänyt tai vienyt eteenpäin muodostelmaluistelua Suomessa tai ulkomailla. Palkinnonsaajan päättää vuosittain Taitoluisteluliiton muodostelmaluistelun lajityöryhmä.

Tänä vuonna lajityöryhmä katsoi taaksepäin vuoden 2019 kevääseen. Jo yli kymmenen vuoden ajan muodostelmaluistelun SM-mitalit on jaettu lähes poikkeuksetta helsinkiläisjoukkueiden kesken, unohtamatta Kaarinan nousua mukaan mestaruuskamppailuun.

Viime keväänä mukaan SM-mitalitilastoon merkittiin uusi juniorijoukkue; Espoon Jäätaitureiden Valley Bay Synchro. Joukkue saavutti ensimmäisen SM-mitalinsa, SM-pronssin.

Perustelujen mukaan valmennustiimi Henriikka Latva, Jenni Rahko ja Anna Karjalainen on tehnyt johdonmukaista, laadukasta ja tuloksellista työtä espoolaisen muodostelmaluistelun eteenpäinviemiseksi. Tämä työ näkyy junioritason lisäksi myös Espoon Jäätaitureiden muiden sarjatasojen muodostelmajoukkueiden kehityksessä ja menestyksessä. 

Näihin perusteluihin on helppo yhtyä. Henkka, Jenni ja Karjis - teette aivan mahtavaa työtä yhdessä! Kiitos siitä! Olemme teistä kovin ylpeitä! Koko jäätaituriyhteisö onnittelee!