Muodostelmaluistelun SM-kilpailut onnistuivat! Kiitosten aika!

2.3.2020


Espoon Jäätaiturit järjesti muodostelmaluistelun SM-kilpailut Metro Areenalla 29.2. - 1.3.2020. Saadun palautteen perusteella voimme todeta, että kilpailut onnistuivat hienosti! Kiitos koko talkooväki ja erityisesti kilpailunjohtaja Suvi Oikarinen ja tapahtumanjohtaja Sanna Eklund!

Kilpailun järjestelytoimikunnassa urakoivat Suvin ja Sannan lisäksi Hanni Nevas, Mona Mervasto, Maaret Kulo, Liisa Palmu, Riina Rautee ja Anna Kuusniemi-Laine ja yhteistyökumppaneista huolehti toiminnanjohtajamme Henriikka Manninen. Vapaaehtoisia kisassa oli yli 200 ja heillä kaikilla oli oma tärkeä roolinsa kilpailujen onnistumisessa.

Olemme saaneet palautetta iloisesta ja avuliaasta palvelusta, selkeistä kuulutuksista, pitävistä aikatauluista ja hienoista kuvista! Koppiemot ja kisatoimisto huolehtivat joukkueista ja talkookahvilan vapaaehtoiset talkoolaisista! Sometiimi päivitti kisan tunnelmia reaaliajassa! Ruusut ja seuratuotteet löysivät ostajansa. Lipun tarkistajat tiesivät, miten purkaa jonot. Järjestyksenvalvojat huolehtivat siitä, ettei katsomoon hypitty kilpailusuoritusten aikana. Jäänpaikkaaja pitivät jään kisakunnossa ja kilpailijoiden luistinsuojat olivat aina oikeassa paikassa. Esiintyjät valloittivat katsojat ja palkintotytöt toimivat mallikelpoisesti. Ja mikä tärkeintä - ensiaputiimi oli tarkkana, mutta onneksi pääsivät vähällä.

Talkooväen mukana ahkeroi myös maajoukkuetason yksinluistelijoitamme - Linnea Ceder ja Laura Karhunen auttoivat viestintätiimissä!

Tunnelma hallissa oli uskomattoman hieno!

Suurkiitos vielä koko jäätaituritiimi! Teimme tämän yhdessä!