SM-joukkueet päättivät kilpailukautensa muodostelmaluistelun SM-kisoissa

2.3.2020

Lumineers
Lumineers
Valley Bay Synchro
Valley Bay Synchro
Valley Bay Synchronics
Valley Bay Synchronics

Lumineers, Valley Bay Synchro ja Valley Bay Synchronics saivat lopettaa kautensa SM-kisoissa kotiyleisön kannustamana.

Lumineers otti kauden aikana aimo harppauksen kohti maailman kärkeä. 200 pisteen raja ylittyi kauden aikana kaksi kertaa, Leon Lurje Trophyssä Göteborgissa ja SM-kisoissa. Tunteellinen Myrskuluodon Maija sekä raikas ja moderni Swipe Right ovat luoneet maagisen tunnelman kauden jokaisessa kisassa. On ollut ilo seurata joukkueen huimaa kehitystä!

Synchrojen kauden ohjelmat Haavoittunut enkeli ja Mielen syövereissä ovat menneet katsojien ihon alle joka kisassa, niin suurella tunteella ja voimalla ovat luistelijat pystyneet ohjelmiaan tulkitsemaan. SM-kisoissa joukkue sijoittui viidenneksi. Synchrojen kauden ennätyspisteet 184,04 ovat Hollannin Lumiére Cupista, joka oikeutti kisassa hopeasijaan. 

Nicsien teema kaudelle oli hyytävä Hitchcockin Takaikkuna. Joukkueen kauden kohokohtiin kuuluu hopeamitalit Britannia Cupista Nottinghamista ja SM-kisojen hieno neljäs sija. Nicsien kauden parhaat pisteet 79,84 ovat kakkosvalinnoista Lahdesta.

Onnittelut luistelijoille, valmentajille ja huoltotiimeille upeasta kaudesta! Ja lämmin kiitos koskettavista hetkistä, joita olette tulkinnoillanne meille faneille antaneet.  Kuvat: Vilho Raatikka (Synchrot), Janne Koistinen (Nicsit) ja @ajtlpictures (Lumit)