Espoon Jäätaiturit hakee tuntivalmentajia muodostelmaluisteluun ja kehitys-ja harrasteryhmille sekä luistelukoulun ohjaajia.

14.2.2020


Espoon Jäätaiturit hakee tuntivalmentajia muodostelmaluisteluun ja kehitys-ja harrasteryhmille sekä luistelukoulun ohjaajia.

Tuntivalmentajia muodostelmaluisteluun sekä kehitys-ja harrasteryhmille 

Toivomuksena on aiempi kokemus valmennustyöstä, hyvä oma luistelutaito, halu ja taito tehdä työtä lasten ja nuorten  kanssa sekä hyvät yhteistyötaidot.Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittymään taitavassa ja iloisessa valmentajatiimissämme. 

Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana. Hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 13.3.2020 osoitteella: toiminnanjohtaja@espoonjaataiturit.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Henriikka Manninen, puh:050-3200771.

 Luistelukouluohjaajia  

Jos sinulla on vankka luistelutausta yksinluistelun tai muodostelmaluistelun puolelta ja haluat työskennellä lasten kanssa, jätä kirjallinen vapaamuotoinen hakemus 15.6. mennessä. Toivomme iloista ja erityisesti reipasta asennetta. Luistelukouluohjaajan koulutus katsotaan eduksi, mutta koulutamme ohjaajia myös itse.

Hakemuksia voi lähettää kevään 2020 aikana, osoitteella: toiminnanjohtaja@espoonjaataiturit.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Henriikka Manninen, puh:050-3200771.

 

Harjoitukset  järjestetään pääasiassa Leppävaarassa Warrior Areenalla ja Tapiolassa Tapiolan harjoitusjäähallissa (aivan Metro Areenan vieressä ).