Alkeisharrasteryhmien ja muodostelmaluistelukoulun vanhempaininfot / Info sessions for parents.

16.9.2019

Luistelut ovat pyörähtäneet vauhdikkaasti käyntiin! Järjestämme vanhemmille infotilaisuudet harjoitusten aikaan jäähallin kopissa seuraavan aikataulun mukaisesti. There will be info sessions for parents. These sessions are held in Finnish but there will be short summary of topcs covered in the session available. Sessions are held in the dressing room during the skating school hours.

Luistelut ovat pyörähtäneet vauhdikkaasti käyntiin! Järjestämme vanhemmille infotilaisuudet harjoitusten aikaan jäähallin kopissa seuraavasti:

Lauantain Mintut ja Muodostelmamintut - LA 5.10 klo 11.10 alkaen Tapiola
Sunnuntain Muodostelmamintut - SU 6.10. klo 11.40 alkaen Warrior

Tervetuloa kuulemaan toiminnasta ja kysymään mahdollisia mieltä askarruttavia kysymyksiä!

There will be info sessions for parents. These sessions are held in Finnish but there will be short summary of topics covered in the session available. Sessions are held in the dressing room during the skating school hours. Schedule is a following:

Sat Mintut & Muodostelmamintut - Sat 5th of Oct at 11.10 Tapiola
Sun Muodostelmamintut - 6th of Oct at 11.40 Warrior

Welcome to hear more about the skating school!