Yhteistyösopimus Autokoulu Prowayn kanssa - katso edut!

7.5.2019

Autokoulu Proway on solminut yhteistyösopimuksen Espoon jäätaitureiden kanssa. Kumppanuusetuna he tarjoavat Jäätaitureiden jäsenille ja heidän perheille merkittävän hintaedun ajokortin suorittamiseen.

Autokoulu Proway on solminut yhteistyösopimuksen Espoon jäätaitureiden kanssa.

Kumppanuus etuna he tarjoavat Jäätaitureiden jäsenille ja heidän perheille merkittävän hintaedun ajokortin suorittamiseen.

B-ajokortti alennus: -200€ normaalista hinnasta.

Mopokortti  alennus: -50€ normaalista hinnasta.

Teoriatunnit voit suorittaa kätevästi verkossa, oman aikataulun mukaisesti.

Ajokortin voi Prowayn kautta suorittaa myös ns. ikäpoikkeusluvalla 17- vuotiaana. TRAFICOM myöntää poikkeusluvan, jos esim. tavoitteelliseen harrastustoimintaan liikkuminen julkisilla on hankalaa.

Autokoulu Proway sijaitsee Leppävaarassa ja mahdollisuuksien mukaan ajotuntien aloitukset ja lopetukset sovitellaan opiskelu ja harrastustoimintaa helpottavalla tavalla.

Kaikki liikenneajotunnit ajetaan aidolla autolla (ei simulaattoria), mukavien ja kannustavien opettajien kanssa.
Tämä etu on voimassa 30.6.19 asti.
www.autokouluespooo.fi
(kun ilmoittaudut verkossa, laita lisätietoihin ”jäätaituri-etu”)

Lisätietoa puh: 050 3081644