KUTSU: Urhean asiantuntijailta yläkouluikäisten nuorten huoltajille, opettajille ja valmentajille 25.3.2019 klo 18-20

11.3.2019

Hyvä yläkouluikäisen nuoren urheilijan huoltaja, opettaja tai valmentaja, Haluamme tarjota laadukkaita asiantuntijailtoja nuoren urheilijan ympärillä oleville aikuisille Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian asiantuntijoiden johdolla Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Luentojen tarkoituksena on lisätä nuoria tukevien aikuisten ymmärrystä keskeisistä urheilijaksi kasvamisen teemoista. Jouduimme perumaan yhden tilaisuuden tammikuulta Espoosta ja nyt uuden tilaisuuden päivämäärä on varmistunut.

Hyvä yläkouluikäisen nuoren urheilijan huoltaja, opettaja tai valmentaja,

 

Haluamme tarjota laadukkaita asiantuntijailtoja nuoren urheilijan ympärillä oleville aikuisille Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian asiantuntijoiden johdolla Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Luentojen tarkoituksena on lisätä nuoria tukevien aikuisten ymmärrystä keskeisistä urheilijaksi kasvamisen teemoista.  Jouduimme perumaan yhden tilaisuuden tammikuulta Espoosta ja nyt uuden tilaisuuden päivämäärä on varmistunut.

 

Maanantai 25.3.2019 klo 18:00-20:00 Menestyvänä ja terveenä urheilijana kasvaminen, Liikuntalääketieteen erikoislääkäri, Klaus Köhler ja Vesa Kuparinen, fysioterapeutti, Urhea

Paikka: Mattlidens skola, ruokala, Matinsyrjä 1, 02230 Espoo

Ilmoittautumiset: ilmoittautuminen asiantuntijailta 25.3.2019 klo 18-20 Mattlidens Skola

 Lukukauden asiantuntijaillat löytyvät sivuiltamme. Ensi vuonna tarkoitus järjestää vastaavalla tavalla. Tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia. Osallistua voi myös toisen kaupungin puolella olevaan tilaisuuteen.

 

 

https://www.urhea.fi/opiskelu/perusaste/asiantuntijaluennot-2018-2019/