Tue Espoon Jäätaitureita ja vakuuta itsesi etuhintaan!

9.10.2018

Espoon Jäätaiturit ja OP Vakuutus ovat aloittaneet yhteistyön, jonka ansiosta Espoon Jäätaiturien jäsenet saavat kotivakuutuksen sekä jatkuvan matkavakuutuksen itselleen ja perheenjäsenilleen ensimmäiseksi vuodeksi 20 % alennuksella. Lunasta kumppaniedut ilmoittamalla koodi ESJT20 tarjouspyyntölomakkeen lisätietokenttään ja samalla tuet seuramme toimintaa. Alennus myönnetään ainoastaan verkossa jätetyissä tarjouspyynnöissä.

Tutustu ja lunasta kumppaniedut osoitteessa https://uusi.op.fi/kumppaniseuran-vakuutusedut-ja-palvelut

Espoon Jäätaiturien ja OP Vakuutuksen yhteistyö – mistä on kyse?

Espoon Jäätaiturien ja OP Vakuutuksen aloittama kumppaniseurayhteistyö tarjoaa seuralle nykyaikaisen tavan varainhankintaan. Hankkimalla vakuutuksen ja ilmoittamalla seuramme kumppanikoodin ESJT20, tuet seuran toimintaa samalla kun vakuutat itsesi etuhintaan. Voit tutustua yhteistyön tarjoamiin vakuutusetuihin ja katsoa ohjeet niiden lunastamiseen yllä olevasta linkistä.

Matkavakuutuksen myöntää Vakuutusosakeyhtiö Eurooppalainen. Muut vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy.