Muodostelmaluistelun SM-sarjojen 1. valintakilpailun lipunmyynti alkaa!

17.8.2018


Muodostelmaluistelun huippujännittävä kisakausi pyörähtää käyntiin toden teolla Espoon Metro Areenalla järjestettävässä 1. SM-valintakilpailussa 27.-28.10.2018. Suomalaiset muodostelmaluistelujoukkueet ovat maailman ehdotonta kärkeä. Tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin!

Joukkueet kilpailevat kolmessa eri sarjassa, SM-noviisit, SM-juniorit ja SM-seniorit. Viikonlopun aikana jäällä nähdään 35 joukkueen ja yli 700 luistelijan huikeaa taitoa ja luistelun riemua.

SM-seniorijoukkueiden tavoitteet ovat erityisen korkealla ja kilpailu paikoista Helsingissä huhtikuussa pidettäviin muodostelmaluistelun MM-kilpailuihin on kivikova. Viime kauden MM-edustajat HSK:n Team Unique ja HL:n Marigold Ice Unity saavat vastaansa nälkäiset HTK:n Helsinki Rockettesin ja ESS:n Lumineersin. Luvassa on tiukkaa taistelua, sillä vain kaksi joukkuetta lunastaa paikan kotikisoihin.  

Ostamalla All event -lipun ennakkoon varmistat itsellesi parhaan paikan kahdeksi jännittäväksi kisapäiväksi ja pääset myös seuraamaan harjoituksia. 

OSTA LIPUT OSOITTEESTA Lippu.fi (All event 35€, alennusryhmät 28€. Hintoihin lisätään Lippupisteen toimitusmaksu).
 

Ennakkolipunmyynti alkaa maanantaina 20.8.2018 klo 9:00!

Yleisölle tiedoksi, että tuomarialue sijaitsee katsomossa 203-204 eikä siihen katsomolohkoon ole saatavilla paikkoja. 

Kilpailun alustava aikataulu

Lauantai 27.10.
SM-noviisit, lohko 1
SM-juniorit, lyhytohjelma
SM-seniorit, lyhytohjelma

Sunnuntai 28.10.
SM-noviisit, lohko 2
SM-juniorit, vapaaohjelma
SM-seniorit, vapaaohjelma

Kilpailun järjestää Helsingfors Skridskoklubb rf – Helsingin Luistinklubi ry, www.hsk.fi

Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin.  Kisan kotisivut http://www.hsk.fi/kilpailut/kausi-2018-2019/muodostelmaluistelun-sm-sarjojen/

Seuraa kisaa somessa:

Facebook: https://www.facebook.com/events/311160732954777/

Instagram: http://instagram.com/hsk_helsingforsskridskoklubb #mlvalinta2018

 

HUOM! Samana viikonloppuna Espoon Jäätaiturit järjestää yksinluistelijoiden SM-noviisien ja Debytanttien 1. lohkokilpailun Tapiolan harjoitushallissa. Tule kannustamaan oman seuran yksinluistelijoita ennen muodostelmakilpailun alkua. Katsomoon on vapaa pääsy!