Aika hankkia Suomen Taitoluisteluliiton lisenssit.

31.7.2018

Osalla luistelijoista treenit ovat jo alkaneet ja loputkin kilpa-, kehitys- ja harrasteryhmät aloittelevat lähiviikkojen aikana. Sitä ennen luistelijan tulee hankkia Suomen Taitoluisteluliiton lisenssi kaudelle 2018-2019. Lisenssiin on mahdollista yhdistää tapaturmavakuutus. Luistelukoululaisille seura hankkii lisenssit.

Jokaisella STLL:n jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailulisenssi. Lisenssi sisältää neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Taitoluistelu-lehden. Lisensseihin suositellaan yhdistettäväksi OP Sporttiturva- tapaturmavakuutus.

Lisätietoja lisensseistä löytyy Suomen Taitoluisteluliiton sivuilta.

Kaikki kilpailevat luistelijat:

1) Kilpailulisenssi + sporttiturva (Huomioi kilpailusarja + ikärajat)
2) vakuutukseton kilpailulupa

Ottaessanne vakuutuksettoman kilpailuluvan, tarkistakaa tapaturmavakuutuksenne riittävyys omasta vakuutusyhtiöstänne.

Ei kilpailevat luistelijat (kaikki kehitys- ja harrasteryhmät), joilla on 2 tai useampi jääharjoitus viikossa:

1) Harrastelisenssi + sporttiturva (HE)
2) Pelkkä harrastelisenssi, ei tapaturmavakuutusta

Ottaessanne pelkän harrastelisenssin, tarkistakaa tapaturmavakuutuksenne riittävyys omasta vakuutusyhtiöstänne.