Kauden 2017-2018 palkitut luistelijat

6.5.2018
Espoon Jäätaiturit jakoi Jääsatu Pinokkion esitysten välissä perinteiset kierto- ja tsempparipalkinnot seuran luistelijoille. (Esittäjä-kiertopalkinnot on jaettu myöhemmin). Onnittelut kaikille palkituille!

Yksinluistelu


KIERTOPALKINNOT:

Mini: Sara Höijer - aluemestaruus 1.sija

Silmu: Kiia Kurkinen - aluemestaruus 2.sija, TIMANTTIFINAALI 2.sija

Debytantti: Matias Lindfors - KULTAFINAALI 1.sija, voitti ylivoimaisesti kaikki kilpailut joihin osallistui

SM-noviisi: Fanny Lindfors - SM1.

SM-juniori: Laura Karhunen -SM3. ja PM3.

Paras kotimainen suoritus: Viveca Lindfors -SM2.

Paras KV-suoritus: Viveca Lindfors -MM16.

Esittäjätaituri (jaettu myöhemmin): Oona Veijola
- Oona esitti Pinokkio-jääsadussa hienosti Kissaa, silloinkin, kun spottivalot kohdistuivat muihin esiintyjiin.

 

TSEMPPARIPALKINNOT:

K3: Minea Turunen
- Harjoittelee ahkerasti, keskittyy olennaiseen, huolehtii kavereista, kilpailuissa tasavahvoja suorituksia.

K2: Yulia Fedorova
- Hiljainen puurtaja, joka harjoittele määrätietoisesti ja tunnollisesti. Suhtautuu harjoitteluun positiivisesti. Kehittynyt kauden aikana kaikilla osa- alueilla.  

K1: Linnea Ceder
- Noussut kauden aikana harjoittelussa uudelle tasolle.  Saanut positiivisuuden kautta lisäpotkua tekemiseen, mikä on näkynyt esimerkillisenä toimintana niin oheisissa kuin jäällä.

Kehitysryhmä Taiturit: Emmi Mustonen
-Harjoittelee ahkerasti ja innostuneesti. Kehittynyt kaikilla osa- alueilla. Kuuntelee tarkasti ohjeita ja toimii niiden mukaisesti.

Kehitysryhmä Tintit: Darja Oksanen
-On iloinen ja ahkera. Tarttuu uusiin ja haastaviin asioihin innolla ja on edistynyt paljon kauden alusta.

 

 

Muodostelmaluistelu

 

KIERTOPALKINNOT:

SM-juniorit (Synchro): Sanni Hirvikoski
- Tämä luistelija otti rohkeasti ja positiivisesti vastaan lajinvaihdon (yksäreistä muokkaan) tuomat haasteet. Hän on alusta asti treenannut nöyrästi, mutta todella motivoituneesti ja innollakehittänyt itseään eteenpäin. Hän on oppinut myös hienosti analysoimaan itseään ja joukkueen tekemistä.
 

SM-noviisit (Nics): Vilma Välivuori
- Tämän luistelijan sisukas treenaus ja itsensä haastaminen tuotti kauden aikana huiman kehityksen. Hän ei anna periksi koskaan, vaan treenaa aina maksimitasollaan, positiivisella asenteella ja antaa täyden panoksensa oman ja joukkueen kehityksen eteen.


Minorit (Nettes): Matilda Päiväniemi
- Kauden aikana ahkerasti harjoitellut ja kehittynyt luistelija, joka on kehittynyt paljon elementeissä ja huolellisuudessa. Hän kuuntelee ja keskittyy palautteeseen.

Tulokkaat (Kids): Alina Nissilä
- Ahkeran treenaamisen ansioista jo hyvin taitavaksi luistelijaksi kasvanut kids-luistelija, esimerkillinen harjoittelija, tekee aina täysillä ja keskittyy treeneissä.

Kansalliset seniorit (Stars): Jenny Kareinen
- Tämä henkilö on taitava luistelija, joka innostuu helposti, ottaa hyvin palautetta vastaan ja tuo hyvää fiilistä koko joukkueeseen.

Kansalliset juniorit (Style): Laura Repo
- Tämä luistelija on ollut esimerkillinen joukkueen jäsen ja hoitanut hienosti apukapteenin roolia. Hän ottaa jokaisen joukkuelaisen huomioon ja on edistänyt joukkuehenkeä jokaisissa treeneissä.

Kansalliset noviisit (Shine): Ella Salmijärvi
- Tämä luistelija toimi kaudella esimerkillisesti Shine-joukkueen kapteenina. Hän harjoitteli koko kauden ahkerasti ja tavoitteellisesti, sekä kannusti muuta joukkuetta sekä treeneissä että kisoissa parhaimpaansa. Joukkuekaverina hän ottaa muut huomioon ja on treeneissä iloinen ja täysillä mukana!

Aikuiset (Spirit): koko joukkue
- Valmentaja-Tanjan sanoin: ”Huikea kehitys, ihan mieletön asenne ja mitä parhain porukka. Toivon, että koko joukkue nimetään palkinnon saajaksi.”

Esittäjätaiturijoukkue (jaettu myöhemmin): Valley Bay Synchro
- Valley Bay Synchro esitti hienosti vauhdikkaan Can Can:in sekä yhdessä Nicsien kanssa upean Meri-numeron.

TSEMPPARIPALKINNOT:

SM-juniorit (Synchro): Saga Luhtala
- Tämä luistelija lunasti paikkansa Synchrojen rivissä niin vakuuttavasti, että luulisi hänen olleen joukkueessa jo useamman vuoden. Hän suhtautuu harjoitteluun ja joukkueeseen erittäin kypsästi ja luo aina ympärilleen rentoa ja hyvää fiilistä. Jäällä hän on varma luistelija, joka omaa myös kylmät kisahermot. 

SM-noviisit (Nics): Venla Nevas
- Tämä luistelija on kasvanut viimeisenä Nics-vuotenaan kypsäksi joukkuekaveriksi, joka pystyy hienosti huomioimaan myös eri yksilöiden tarpeita. Hän osaa ajatella aina joukkueen etua ja keskittyä olennaiseen. Ei tee itsestään numeroa, mutta toimii joukkueessa positiivisesti vaikuttavana voimana.

Minorit (Nettes): Venla Purhonen
- Rohkeasti ohjelman eri paikoilla luistellut ensimmäisen kauden luistelija, esimerkillinen ja vastuuntuntoinen harjoittelija, kannustava ystävä joukkueessa.

Tulokkaat (Kids): Lotte Lehto
- Tämä luistelija on iloinen ja reipas harjoittelija, ahkera treenaaja ja kannustava ystävä.

Kansalliset seniorit (Stars): Sofia Kurki
-Tämä luistelija treenaa todella ahkerasti ja on saanut sen ansiosta paljon varmuutta luisteluunsa. Hän on päässyt menestyksekkäästi kisaamaan muutaman vuoden tauon jälkeen ja on todella ystävällinen joukkuekaveri.

Kansalliset juniorit (Style): Aava Aromaa
-
Tämä luistelija on ihailtavan ahkera treenaaja. Hän on aina ensimmäisten joukossa jäällä ja tekee aina sata lasissa niin jäällä kuin maallakin. Tästä tytöstä näkee, että hän todella nauttii luistelusta.

Kansalliset noviisit (Shine): Elli Himberg
- Tämä luistelija kehittyi kauden aikana valtavasti, ja teki ohjelmassa usein jonkun toisen tytön paikkaa hyvällä tsempillä. Hän on iloinen joukkuekaveri ja tuo hyvää henkeä joukkueen harkkoihin.

Kehitysryhmä Muokkaminit: Sanni Niemi
- Tämä luistelija harjoittelee aina ahkerasti, hymy huulilla ja super tsempillä! Hän jaksaa keskittyä sekä jäällä että oheisissa, ja on kehittynyt huimasti kauden aikana.


Seura

Positiivinen seuratoimija: Johanna Blom
-Tämä henkilö on toiminut seuran eri tehtävissä ainakin 10 vuoden ajan. Hän on ollut jojo ja huoltsi, rahastonhoitaja ja varustevastaava - myös kilpailunjohtaja, hallipäällikkö, koppiemo, you name it. Hän on aina valmis tarttumaan toimeen, kun on kyseessä joukkueen tyttöjen parhaan varmistaminen.

 

Muodostelman palkintokuvat (kuvat: Teemu Nymander)

Lisää yksinluistelijoiden palkintokuvia löytyy Janne Koistisen näytöskuvien joukosta.