Lumineers, Synchro ja Nics onnistuivat SM-kisoissa!

4.3.2018

Lumineers
Lumineers
Valley Bay Synchro
Valley Bay Synchro
Valley Bay Synchro
Valley Bay Synchro
Valley Bay Synchro
Valley Bay Synchro
Valley Bay Synchronics
Valley Bay Synchronics

Valley Bay Synchronics, Valley Bays Synchro ja Lumineers luistelivat kauden parhaat ohjelmansa SM-kisoissa - jokaiselle joukkueelle SM-kisoista kauden parhaat pisteet. Onnea kaikille hienoista suorituksista!

Valley Bay Synchronics luisteli Motown -ohjelmansa vauhdikkaasti ja vapautuneesti ja päätyi hienosti SM-noviisisarjan sijalle 5.

Valley Bay Synchro puolestaan teki lyhytohjelmassa historiaa napaten peräti kolmannen sijan olympiavuoteen hienosti sopineella K-pop -ohjelmallaan. Myös Shamaani -vapaaohjelma onnistui täydellisesti ja lopputuloksena oli Synchrojen kaikkien aikojen paras SM-kisatulos - 4. Kiitos valmentajat Helu, Jenni ja Henriikka Synchrojen ja Nicsien hienoista kausista! (äitiyslomalle jo jäänyt Helu puuttuu jäällä otetuista kuvista.)

Lumineers päätti kautensa myös onnistuneisiin ohjelmiin ja nousujohteinen kausi päättyi ennätyspisteisiin 169,62. Lumineers on koko kauden kerännyt paljon positiivista huomiota uudella raikkaalla otteellaan. Nordic Noir -vapaaohjelmallaan joukkue loi hienon tunnelman. Kiitos valmentajat Liisa ja Maikki hienosta kaudesta!

Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin!