EsJt hakee toiminnanjohtajaa

23.1.2018

Haemme toiminnanjohtajaa vastaamaan seuran hallinnosta, markkinoinnista ja viestinnästä. Hakemukset viimeistään 25.2.2018.

Haemme tehtävään yhteistyökykyistä ja positiivista henkilöä, joka on innostunut seuratoiminnan kehittämisestä.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta, esim. kaupalliselta, hallinnolliselta tai liikunnan alalta - ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulutasolta. Työ edellyttää aiempaa koordinointi- ja johtamiskokemusta, taloushallinnon osaamista sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Lajituntemus ja aiempi kokemus lasten ja nuorten liikunnan parista katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Anna Kuusniemi-Laine, p. 040 - 522 8761. Kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 25.2.2018 osoitteella anna.kuusniemilaine.esjt@gmail.com.