Miisa-kirjoja jouluksi.

7.12.2017

Joulukuun ajan on taas myynnissä luisteluaiheisia kirjoja - ja ennakkotilauksista myös seurabonuksia luisteluseuroille! Uutena muodostelmaluistelusta kertova kirja "Nellyn uudet kuviot".

MIISA-SARJA KUVAA TAITOLUISTELUN ILOT JA SURUT - UUSI KIRJA TULOSSA!

Onko Miisa-sarja jo tuttu? Sarja kertoo 13-vuotiaasta taitoluistelua harrastavasta Miisasta ja haasteista yhdistää kaikki: koulu, harrastus, vanhempien jankutus, sisarusten kilvoittelu, ihanat ystävät ja ensirakkaus. Sarjan ikäsuositus on 9+ vuotta.

Sarjassa on tulossa uusi, taitotestejä ja niihin liittyvää jännitystä käsittelevä Miisa luisteluleirillä. Kirja ilmestyy tammikuussa 2018, ja ennakkotilauksen voi tehdä nyt. Kirjan saa itselleen tammikuussa ennen kuin sitä löytyy muista kaupoista tai kirjastoista! Kaikista Miisa luisteluleirillä -ennakkotilauksista luistelijan seuralle on tarjolla 4 euron seurabonus. Muista merkitä seura tilauslomakkeeseen.

Tarjolla kaupassani:

* Pukinkonttiin Miisa ja kaikkien aikojen kevät  & tammikuuksi fanitilaus Miisa luisteluleirillä VAIN 35 eur!

* Miisa-jättipaketti: Pukinkonttiin kaikki neljä ilmestynyttä Miisaa & tammikuuksi fanitilaus Miisa luisteluleirillä - 70 eur

* Pelkkä Miisa luisteluleirillä -fanitilaus - 24 eur

VAI KIINNOSTAAKO MUODOSTELMALUISTELU?

Muodostelmaluistelusta kertovaa kirjaa on kovasti minulta kyselty ja tänä keväänä se ilmestyi! Nellyn uudet kuviot -lastenromaani aloittaa uuden IceLove-sarjan, jonka jokainen osa kertoo yhdestä joukkueen jäsenestä. Loistava kuvitus on Reetta Niemensivun. Kirja sopii luettavaksi alakouluikäisille, ikäsuositus on 7+ vuotta.

Tarjolla kaupassani:

Nellyn uudet kuviot 18 eur

Kaikkiin kirjoihin saa tietysti halutessaan nimi- ja omistuskirjoituksen! :) Ja toimituskuluja ei kaupassani ole.

Kaikki tarjoukset voimassa vain joulukuun ajan osoitteessa: http://hennahelmi.fi/kirjojanimmarilla/

Miisa-sarjan Facebook-sivulta löytyy myös tietoa kampanjasta:  http://facebook.com/Miisakirjat/

Hyvää joulunodotusta teidän seuraan - ja tsemppiä kaikille vielä viimeisiin kisoihin ja esiintymisiin ennen lomia!

t: Henna Helmi