Linkki Synchrogaalan 28.10.2017 lipunmyyntiin

16.10.2017 klo 12:00


Tule ja näe kauden uusien ohjelmien ensiesitykset yleisölle Metro Areenalla 28.10. klo 14.30 - 17. Mukana Lumineers sekä kaikki EsJt:n ja ETK:n muodostelmaluistelujoukkueet. Paikat on numeroitu!

Lipunmyyntiin:

http://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?c=ess

Voit tukea omaa joukkuettasi ostamalla liput oman joukkueen tunnuksella (Synchro, Nics, Nettes, Kids, Stars, Style, Shine, Spirit) kirjoittamalla tunnuksen kampanjakoodi -kohtaan. EsJt jakaa tapahtuman EsJt:n tuotto-osuuden joukkuetunnuksilla ostettujen lippujen suhteessa joukkueille. Eli mitä enemmän joukkue myy lippuja, sitä enemmän joukkue myös saa rahaa. Nyt on oiva tilaisuus tehdä varainkeruuta oman joukkueen hyväksi. Huomaathan, että joukkuetunnukset ovat käytössä vain silloin, kun liput ostetaan netistä ennakkoon.

Vaihtoehtoisesti voit myös ostaa lippusi Tukirahaston tunnuksella, jolloin tuotto-osuus käytetään taloudellisissa vaikeuksissa olevien perheiden luistelijoiden tukemiseen. (Kampanjatunnus: Tuki)

EsJt:n kehitysryhmäläisillä on vapaa pääsy tapahtumaan, kunhan vaatteista löytyy jokin EsJt-tunnus.

Tapahtuman talkooväen ei tarvitse ostaa lippuja - he pääsevät toki ilmaiseksi sisään.

Toivottavasti saamme Metro Areenan täyteen kannustamaan ihania joukkueitamme, jotka esittävät Gaalassa kauden kisaohjelmansa ensikertaa yleisölle. Tuokaa mukaan katsomoon myös isovanhemmat ja ystävät, tuttavat ja naapurit!