Viveca Lindfors tavoittelemaan Suomelle olympiapaikkaa

18.8.2017


Suomen Taitoluisteluliitto on valinnut Suomen joukkueen kilpailemaan viimeisistä tarjolla olevista olympiapaikoista 27.-30.9.2017. EsJt:n Viveca Linfors on valittu mukaan! Toivotamme Vivecalle onnea matkaan!

Suomen Taitoluisteluliiton tiedote:

Taitoluistelijat kilpailevat viimeisistä tarjolla olevista olympiapaikoista 27.-30. syyskuuta Nebelhorn Trophyssa, Saksan Oberstdorfissa. Suomen Taitoluisteluliiton liittohallitus on vahvistanut Suomen joukkueen.

Naiset: Viveca Lindfors
Miehet: Valtter Virtanen
Jäätanssi: Cecilia Törn ja Jussiville Partanen, varalla Juulia Turkkila ja Matthias Versluis
Pariluistelu: –

Luistelijat nimettiin kilpailuun elokuussa annettujen näyttöjen perusteella. Suomea kevään MM-kilpailuissa edustanut Emmi Peltonen oli näyttöleirin aikana sairaana. Peltonen voidaan nimetä varalle, mikäli hän antaa tarvittavat näytöt myöhemmin järjestetyssä näyttötilaisuudessa.

Nebelhorn Trophyssa on tarjolla 6 maapaikkaa sekä naisten että miesten sarjoihin, 5 paikkaa jäätanssiin ja 4 paikkaa pariluisteluun.  Oberstdorfissa mahdollisesti hankittu olympiapaikka ei ole vielä henkilökohtainen, vaan vasta maalle osoitettu paikka. Yhteensä olympialaisissa kilpailee 30 naista ja miestä, 16 pariluisteluparia ja 20 jäätanssiparia. Valtaosa maapaikoista jaettiin Helsingin MM-kilpailuissa viime keväänä. Talviolympialaiset järjestetään Etelä-Korean Pyeongchangissa helmikuussa.

 

https://www.stll.fi/2017/08/17/suomen-joukkue-nebelhorn-trophyssa/