EsJt:n hallituksen kokous 22.5.2017, tiedote

26.5.2017


EsJt:n hallitus valmisteli kokouksessaan 22.5.2017 mm. sääntömuutoksia ja maksusääntöjen muutoksia sekä seuraavan kauden toimintasuunnitelmaa.

Ehdotukset kevätkokoukselle

EsJt:n hallitus valmisteli kokouksessaan 22.5. sääntömuutoksia ja maksusääntöjen muutoksia sekä seuraavan kauden toimintasuunnitelmaa. Yhdistyksen tilikautta ehdotetaan muutettavaksi paremmin vastaamaan luistelukautta. Sääntöjä pyritään samalla yleisesti ajantasaistamaan ja selkeyttämään mm. kurinpitoon liittyvien sääntöjen osalta.  

Maksusäännöissä on tarkoitus tehdä selkeytyksiä sekä muokata mm. alennuskäytäntöjä vähemmän hallinnollista työtä aiheuttavaan muotoon samalla, kun siirrymme MyClub -järjestelmään. Sisaralennus olisi jatkossa 5 % kunkin kilpa-, kehitys- ja harrastajaryhmässä luistelevan sisaruksen osalta.

Tulevalla kaudella on tarkoitus jatkaa seuran laadukasta toimintaa pitkälti hyväksi havaittujen käytäntöjen pohjalta. Toiminnassa uutta on muodostelmaluistelun SM-senioritoiminta ESS:ssä ja aikuisten muodostelmaluistelujoukkue Valley Bay Synchrospirit.

Ehdotetut säännöt ovat nähtävissä kevätkokouskutsua koskevan uutisen yhteydessä. Kevätkokous pidetään 30.5.2017 seuran toimiston neuvotteluhuoneessa, Tulkinkuja 3, 6. krs.

Luistelukouluja koskeva markkinointiyhteistyö

Hallitus valmisteli myös ensi kauden luistelukouluja ja päätti ryhtyä valmistelemaan luistelukouluja koskevaa markkinointiyhteistyötä yhdessä ETK:n kanssa.

Rotaatiolaite

Yksinluistelijoille päätettiin tilata rotaatiolaite, kunhan laitteen sijoittaminen Warriorille varmistuu.