Kevätjuhlassa 16.5.2017 palkittiin Jäätaitureita

16.5.2017
Kevätjuhlassa luotiin katsaus kuluneeseen kauteen, katsottiin kuvashow, palkittiin luistelijoita ja herkuteltiin kakkukahveilla. Palkinnot ja perustelut tarkemmin alla.

 

Yksinluistelu

Kiertopalkinnot

Mini: Sofia Väisänen: Lähes joka kisassa vai peräti joka kisassa mitaleilla

Silmu: Eevi Kankaanranta: nousujohtoinen kehitys kauden aikana ja timanttifinaalin pronssi

Debytantti: Ria Päivölä: Kultafinaalissa paras ”taituridebsi”

SM noviisi: Sirkku Koskenvaara: SM-noviisien SM2017:n paras ”taiturinoviisi"

SM juniori: Linnea Ceder: SM pronssi ja PM mestaruus

Paras kotimainen suoritus: Viveca Lindfors: Senioreiden SM pronssi

Paras kv-suoritus: Viveca Lindfors: Junioreiden MM 14.

 

Tsempparit:

K3: Erika Nurmi:  iloinen ja ahkera harjoittelija,  tsemppaa myös kavereita

K2: Unna Putaala: ahkera puurtaja, käy aina aamujäillä ja muutenkin aina paikalla harjoituksissa

K1: Alexandra Sandsröm:  harjoittelee ahkerasti, on iloinen ja positiivinen, kannustaa muita

 

Muodostelmaluistelu

Valley Bay Synchrokids

kiertopalkinto: Ella Norrena: Esimerkillinen harjoittelija ja joukkueen jäsen. Osallistui harjoituksiin iloisena ja tarkasti kuunnellen. Opasti ja neuvoi vieressä luistelleita nuorempia joukkuekavereitaan kannustavasti ja kauniisti.

tsemppari: Saana Martikainen: Iloinen ja ahkera Kids-joukkueen luistelija, joka harjoittelee aina keskittyneesti. On taitava oppimaan uusia asioita ja osaa toimia hyvin joukkueen jäsenenä. Tulee harjoituksiin iloisena ja huomioi jokaisen joukkueen jäsenen ympärillään. On edistynyt liikunnallisissa taidoissa ahkeran omatoimisen harjoittelun ansiosta.

Valley Bay Synchroshine

kiertopalkinto: Silja Puhakka: Reilu ja ahkera harjoittelija, jaksaa harjoitella keskittyneesti ja pyrkii tekemään parhaansa jokaisessa harjoituksessa. On edistynyt luistelutaidoissaan jokaisella osa-alueella.

tsemppari: Alisa Kivi: Sinnikäs ja ahkera harjoittelija, joka jaksoi harjoitella ohjelmasta monen eri paikan suunnat ja askeleet. Alisa on aina innokas kokeilemaan uusia asioita ja toimii joukkueessa kaikkien luistelijoiden kanssa.

Valley Bay Synchronettes

kiertopalkinto: Nicola Leppälahti ja Emmi Toivonen: Joukkueen tehokaksikko, joka oli aina valmiina saamaan koko joukkueen hyvälle tuulelle omalla positiivisella ja iloisella esiintymisellään. Kantoivat vastuuta joukkuehengen luomisesta läpi kauden suurella sydämellä ja tarvittavalla energialla. Huomioivat myös toisensa tässä tehtävässä toistaan tukien ja toisiaan arvostaen.

tsemppari: Iiris Lampi:Ensimmäisen kauden minoriluistelija, joka harjoitteli ahkerasti ja kehittyi kauden aikana valtavasti. Omatoiminen ja vastuuntuntoinen harjoittelija, joka jaksaa keskittyä harjoituksissa jokaisella kerralla alusta loppuun. Kuuntelee tarkasti ohjeita ja seuraa huolellisesti rivien suuntia ohjelmassa. Hallitsi kauden aikana haastavan roolin vaihtelijana eli oppi monen eri paikan askeleet ja suunnat.

Valley Bay Synchrostyle

Kiertopalkinto: Mona Åhlfors: Valtaisa kehitys kauden aikana, löytänyt uudenlaista rohkeutta tekemiseensä.

Tsemppari: Solveig Molander: Joukkueen tukipilari, esimerkillinen kapteeni, ahkera ja hyväntuulinen harjoittelija, joukkueen tsemppari.

Valley Bay Synchronics

Kiertopalkinto: Eevi Siiki: Eevi on kehittynyt hurjasti kauden aikana ja kasvanut vastuulliseksi harjoittelijaksi.

Tsemppari: Kaisa Nissilä: Kaisa tekee aina esimerkillisesti itse sekä pystyy innostamaan ja tuomaan energiaa joukkueeseen.

Valley Bay Synchro

Kiertopalkinto: Emmi Kilpeläinen: Emmi viimeistelee aina tekemisensä loppuun asti ja on huikea esiintyjä. Emmin sitoutuminen lajiin ja joukkueeseen näkyy siinä, että hän jaksaa kulkea harkkoihin Lahdesta asti viidesti viikossa.

Tsemppari: Kitta Nurmi: Kitta on aina ajoissa, hän treenaa tunnollisesti ja tekee kaiken sovitun erittäin huolellisesti. On myös kehittynyt monissa asioissa kauden aikana.

Valley Bay Synchrostars

Kiertopalkinto: Anna Turunen: Anna on treeneissä aina positiivisella fiiliksellä ja tuo iloa arkeemme hauskalla Kuopion murteellaan. Reilun kolmen vuoden luistelutauon jälkeen Anna on saanut jälleen upeasti kiinni vaikeistakin askelsarjoista ja nauttii luistelusta jokaisessa treenissä.

Tsemppari: Jasmin Tarkiainen: Jasmin luisteli kauden aikana hurjasti eri paikkoja ohjelmassa. Taitavana, rauhallisena ja nopeasti asioita hahmottavana luistelijana, hän pelasti monet joukkueen harjoitukset ja otti taitavasti uuden paikan haltuun jopa kisapäivänä.

 

Kehitysryhmät

Tsempparit:

Tintit:  Nea  Huolman:  hyvä harjoittelija, innostunut oppimaan uutta ja aina yritteliäs

Taiturit: Kaisla  Siivonen: motivoitunut, innokas ja ahkera harjoittelija

Muokkaminit: Saimi Vainio: Huimasti kauden aikana kehittynyt luistelija, joka tarttuu uusiin haasteisiin.

 

Positiivinen seuratoimija: Terhi Räsänen: Tämä joukkueenjohtaja on pitkän linjan seuratoimija, joka positiivisella ja innostuneella tavallaan saa muutkin mukaan. Hän on loistava yhdistelmä napakkaa johtamista ja junailua, tehokasta käytännön puurtamista sekä ryhmän ja yksilöiden tasapainoista huomioimista. Elementissään hän on joukkueen tyttöjen keskellä hulluttelemassa.  Kiitos ja onnea Terhi!

 

Esittäjätaiturit:

Palkinnot jakoi seuran entinen puheenjohtaja Ulla-Maija Haimi.

Esittäjätaituri: Sara Höijer: Pienimpänä klovnina esitti antaumuksella rooliaan yleisön iloksi.

Esittäjätaiturijoukkue: Valley Bay Synchronics: Luistelijanvalssi-kilpailuohjelmassaan viesti luistelun iloa ja kauneutta.