MAIKKI MERILEHTO ESS:N SENIORIJOUKKUEEN VALMENTAJADUON TOINEN JÄSEN

14.3.2017

Espoon Jäätaitureiden ja Espoon Taitoluisteluklubin yhteinen SM-seniorijoukkue aloittaa toimintansa huhtikuussa 2017 Espoo Synchronized Skaters ry:ssä. Joukkueen vastuuvalmentajiksi on valittu valmentajaduo, jonka muodostavat aiemmin esitelty Liisa Lakela ja USA:sta palaava Maikki Merilehto.

Maikki on toiminut viime vuodet Bostonissa Hayden Synchronized Skating Teams:in juniorijoukkue Lexettesin päävalmentajana. Kuluvalla kaudella Lexettes voitti kovatasoisen Mozart Cup-kilpailun Salzburgissa ja edusti USA:ta junioreiden MM-kilpailuissa 10.–11.3. Kanadassa, missä Maikin luotsaama joukkue sijoittui tiukassa kilpailussa seitsemänneksi. Kulunut kausi oli kansainvälisesti joukkueen tähän saakka menestyksekkäin.

Maikki on itse moninkertainen maailmanmestari Marigold IceUnity -joukkueen riveistä, ja hän on työskennellyt sekä HL:n että HTK:n valmennustiimeissä ennen Bostoniin siirtymistä.

ESS:n toinen vastuuvalmentaja Liisa Lakela esiteltiin 28.2. (kts. edellinen julkaisu).

Liisa Lakela ja Maikki Merilehto hakivat paikkaa valmennustiiminä. He näkevät perustettavan joukkueen ainutkertaisena mahdollisuutena lähteä rakentamaan puhtaalta pöydältä jotakin erilaista.

Kaksikko uskoo, että yhdistämällä osaamisensa luistelun eri osa-alueilta, he pystyvät parhaiten vastaamaan joukkueelle asetettuihin tavoitteisiin. Valmentajien laaja kokemus ja halu luoda uutta yhdessä antavat vahvan pohjan menestykselliseen SM-seniorijoukkueen kehittämiseen.

Uuden SM-seniorijoukkueen testit pidetään maanantaina 20.3.2017 klo 21.00 – 22.00 Metro Areenalla Espoossa. Paikalla ovat molemmat vastuuvalmentajat. Toivotamme kaikki taitavat, motivoituneet ja tiimihenkiset luistelijat tervetulleiksi testeihin –mistäpäin tahansa.

Ilmoittaudu testeihin osoitteeseen testi.espoosynchro@gmail.com 19.3. klo 20 mennessä.

Mahdolliset kysymykset testeihin liittyen:
Valmentajat: Liisa Lakela 044-546 5113 / Maikki Merilehto 040-534 9426, +1(774)423-9819

Lisätietoja / ESS: Leena Salo 040-570 5964 / Anna Kuusniemi-Laine 040-522 8761