Taiturit-ryhmässä tilaa muutamalle luistelijalle kaudella 2017-2018.

27.3.2017

Taiturit-ryhmään voidaan ottaa muutama luistelija kaudelle 2017-2018. Tulemme järjestämään testiluistelun maanantaina 3.4.2017 Warrior Areenalla Leppävaarassa. Testiluisteluun ilmoittaudutaan etukäteen.

Taiturit-ryhmässämme on vielä tilaa muutamalle luistelijalle:

• syntymävuosi 2010-2011

• ikäisekseen hyvä perusluistelutaito

• liikunnallisesti lahjakas, 'sähäkkä' liikkuja

• harjoitellut jonkun taitoluisteluseuran valmennusryhmässä

Taitureiden vastuuvalmentaja kaudella 2017-2018 on Virpi Horttana.

Taitureissa saa vankan taitopohjan niin yksinluisteluun kuin muodostelmaluisteluunkin.  Uudet luistelijat yksinluistelun K3-kilparyhmään valitaan vuosittain Taitureista. Osa Taitureista jatkaa muodostelmaluisteluun, missä sielläkin nykyään tarvitaan entistä vankempia yksilötaitoja (puhtaita kaaria, kauniita liukuja, pyöriviä peruspiruetteja ja onnistuneita yksöishyppyjä eli kaikkea sitä, mitä Taitureissa harjoitellaan).

Järjestämme testiluistelun maanantaina 3.4.2017 klo 16.55-17.45 Warrior Areenalla Leppävaarassa.

Ilmoittautuminen testiluisteluun: esjt@espoonjaataiturit.fi
(ilmoittautumisessa kannattaa mainita: luistelijan nimi, syntymävuosi, luistelutausta ja seura)