EsJt jäseneksi Espoon Jääurheilun Tuki ry:hyn

16.2.2017

EsJt ja ETK on otettu jäseniksi entiseen Espoon Jääkiekkoilun Tuki ry:hyn, joka vaihtoi nimensä Espoon Jääurheilun Tuki ry:ksi. Jääurheilun Tuen Matinkylään suunnittelema hallihanke on myötätuulessa kaupungin myönnettyä takauksen hallin rakentamista varten.

Espoon Jääurheilun Tuki ry toimii jatkossa espoolaisten jääkiekko-, ringette- ja taitoluisteluseurojen yhteisyhdistyksenä. Jääurheilun Tuki omistaa useita halleja, kuten Warrior Areenan, ja vuokraa vuorot seuroille. Jäseninä yhdistyksessä ovat Blues Juniors, Espoon Kiekkoseura, Espoon Palloseuran Jääkiekko ja nyt myös EsJt ja ETK.

Jääurheilun Tuki suunnittelee 4-kaukaloisen hallin rakentamista Matinkylään ja Espoon kaupunginhallitus myönsi hankkeelle 13.2.2017 kaupungin takauksen. Asia menee vielä kaupunginvaltuuston käsiteltäväksi. Hallihanke korjaisi pitkäksi aikaa Espoon jäätilanteen ja mahdollistaisi seuratoiminnan kehittämisen ja laajentamisen.

Jäsenyys Jääurheilun Tuessa antaa EsJt:lle entistä paremmat mahdollisuudet olla mukana kehittämässä olosuhteita jatkossa. Hienoja uutisia espoolaiselle taitoluistelulle!

Tarkempia tietoja löytyy liitteenä olevasta tiedotteesta.

Liitteet