Miisa on täällä taas! -Toimi nopeasti erä on loppumassa.

11.11.2016


Varmaan jo tunnette taitoluistelijatyttö Miisan? Hän hyppää tänä jouluna pukinkonttiin ihan uusilla seikkailuillaan! Kirjasarjan uutuutta Miisa ja kaikkien aikojen kevät on näet saatavilla lajiharrastajille ja faneille rajoitettu ennakkoerä jo jouluksi – ja vain tämän seurakampiksen kautta.

Mistä on kyse?

 

  • Miisa ja kaikkien aikojen kevät tulee kauppoihin ja kirjastoihin vasta tammikuussa 2017 - mutta tämän seurakampiksen kautta kirjan saa jo jouluksi itselleen!
  • Uutuuskirjan hinta on 25 eur (sis. postikulut).
  • Jokaisesta tilauksesta ostajan seura saa 4 eur lahjoituksen. (muista merkitä seura tilaukseen)
  • Kirjat postitetaan ostajille suoraan kotiin (maanantaina 12.12.).
  • Kirjaan saa halutessaan omistus- tai nimikirjoituksen.
  • HUOM. Kirjoja on rajoitettu erä - kannattaa toimia nopeasti!

Tilauksen voi tehdä Pienestä Miisa-kaupasta: http://hennahelmi.fi/miisanimmarilla/

 

Lisätietoa Miisasta:

Miisa-sarjassa on ilmestynyt aiemmin kolme kirjaa: Miisan kaksoisaxelMiisa voittaa kultaa sekä Miisa ja jääprinsessa. Tulevan osan nimi on siis Miisa ja kaikkien aikojen kevät. Jokaisen osan voi lukea itsenäisenä – tai hotkia kaikki yhdellä istumalla. :) Kirjat kertovat 13-vuotiaan taitoluistelijan elämästä: luisteluharrastuksesta, koulusta, ystävistä ja ihastuksista.

Miisa-kirjoissa on kivan lukukokemuksen lisäksi myös psykologinen näkökulma, ja monet nuoret luistelijat ovat löytäneet niistä apuja omiin harrastuksen solmukohtiin. Kirjojen kirjoittaja Henna Helmi -on neljän eri-ikäisen taitoluistelijan äiti ja koulutukselta psykologi.

Miisa-sarjan ikäsuositus on 9+. Sarjaa kustantaa kustannusosakeyhtiö Tammi.

Lisätietoa uutuudesta Miisa ja kaikkien aikojen kevät löytyy #kirja.fi:ssä: http://www.kirja.fi/kirja/henna-helmi-heinonen/miisa-ja-kaikkien-aikojen-kevat/9789513190644/

 

Viime joulun Miisa-kampiksen lahjoituksilla suomalainen taitoluistelu sai 1164 euroa lisätukea.